ÚLTIMA HORA

🍴 El Celler de Can Roca tanca les portes per casos de coronavirus entre els treballadors

El retoc que asseguren que s'ha fet la princesa Elionor tot i ser menor

Podria estar seguint els passos de la seva mare, la reina Letícia

La princesa Elionor 2020
La princesa està començant a cuidar atentament la seva imatge | Catalunya Diari

La reina Letícia és una dona que cuida molt la seva imatge. Per això, no només segueix una dieta sana i equilibrada i fa exercici de forma periòdica, sinó que també presta molta cura a l'elecció del seu vestuari i fins i tot s'ha sotmès a certs retocs estètics. 

I precisament ara, després d'aquests mesos de confinament, podria ser que una de les seves filles estigui seguint els seus passos en aquest sentit i s'estigui començant a preocupar més pel seu aspecte físic i la impressió que causa en la població. Ens estem referint a la princesa Elionor, que ara té 14 anys.

En concret, ha començat a circular el rumor que a la primogènita dels Reis li ha canviat l'expressió facial. I és que només cal veure l'evolució que el seu rostre ha experimentat si es comparen les imatges que es tenen d'ella en els últims anys.

Una mirada més penetrant

És més, el diari català 'ED' és el que ha procedit a indicar que la futura hereva s'ha realitzat un retoc estètic. Però no es tracta que hagi passat per un quiròfan, cosa que seria una bogeria tenint l'edat que té, sinó simplement que s'ha posat en mans d'un bon professional de l'estètica i aquest li ha arreglat les celles.

En concret, segons ve a indicar aquesta publicació, s'ha perfilat aquelles, deixant enrere aquestes celles amples i poblades que tenia, perquè aquestes siguin no només més fines sinó també molt més elegants.

La princesa Elionor
La princesa Elionor abans tenia les celles més poblades | Catalunya Diari

D'aquesta manera, la princesa Elionor, que segur que ha comptat amb l'assessorament de la seva mare, ha adquirit amb només un petit canvi a la cara una imatge acurada i més sofisticada de la que ja tenia en els mesos anteriors, si és possible.

Al mateix temps, ha aconseguit que, amb aquest petit retoc, hagi guanyat profunditat la seva mirada i es destaquin encara més els seus ulls clars que ha heretat del seu pare, i que són un dels trets més característics de la figura d'Elionor. 


Comentaris

envia el comentari