Imatge de la princesa Elionor.

El recent canvi d'Elionor a la cara que ha agafat a molts per sorpresa

Elionor va sorprendre fa uns dies amb la seva imatge

La princesa Elionor es fa gran i cada vegada assumeix més responsabilitats. Fa uns quants dies, de fet, s'estrenava en un acte oficial a l'estranger sense la companyia dels reis. Va ser en un partit de futbol de l'Eurocopa femenina a Anglaterra, on el seu rostre no va passar desapercebut.

La princesa, de 16 anys, va assistir-hi amb la seva germana Sofia. Allà van poder gaudir del triomf de la selecció espanyola femenina davant de Dinamarca. Era el segon partit al qual assistia, ja que abans havia estat a l'antic Vicente Calderón en un Atlètic de Madrid-Bayern.

La presència d'Elionor a la llotja va ser interpretada com un gest de suport al futbol femení i al combinat nacional. Fins i tot va tenir l'oportunitat de dialogar amb algunes de les jugadores espanyoles.

Com és habitual, el seu aspecte és analitzat amb lupa en cada acte oficial. En aquesta ocasió, el que no va passar desapercebut va ser la seva cara. De fet, alguns van anar més enllà i van assenyalar fins i tot que seguia els passos de la seva mare i que —i aquí ve la notícia— es podria haver fet algun tipus de retoc.

Res més lluny de la realitat: va ser només una especulació que va cessar ràpidament. I és que en realitat, la jove Elionor anava només maquillada. Sorprenia molt aquest canvi, i més en el primer viatge fora de la Unió Europea i sense la presència dels reis. La revista Hola, de fet, es va encarregar d'aclarir-ho tot.

La princesa Elionor i la infanta Sofia aplaudint
La princesa Elionor va assistir al partit amb un maquillatge molt senzill. | Catalunya Diari

«Les menors s'han sumat a una de les tendències de maquillatge que adora la Generació Z», recull la publicació. És a dir, van maquillades, però sense que ho sembli. Busquen la naturalitat i la senzillesa.

«Per aconseguir aquesta brillantor tan afavoridora ha optat per bronzejar la pell amb pólvores de sol marcant la 'C' per destacar els seus punts estratègics». També havia inclòs un «toc de coloret coral a les galtes per aconseguir aquest efecte estiuenc tan bonic».

Elionor també va apostar per a l'ocasió per «una fina capa de màscara de pestanyes negres i llavis rosats i hidratats». La princesa ja té 16 anys i comença a seguir els passos de sa mare, una de les reines més elegants de la reialesa europea.

La infanta, d'altra banda, va decidir anar una mica més senzilla. Sofia no va contornejar les faccions amb bronzejador, però sí que es va decantar pel coloret rosat «per marcar els pòmuls». És clar que les dues joves aconsegueixen crear tendència i que són moltes les noies de la seva edat que estan pendents dels seus looks.

Tot i això, hi va haver veus crítiques contra el seu aspecte, destacant per sobre de la resta Jaime Peñafiel. No va dubtar a atacar-les si això li permet desprestigiar la reina.

Llavors va dir que «mai vaig creure que a una nena de 12 anys se li permetés no només lluir metxes rosses, sinó també maquillar-se com una joveneta, que és el pitjor».

Elionor: un mal exemple

Elionor sempre és al punt de mira del periodista especialitzat en Cases Reials. De fet, va recórrer a un cas personal per atacar la princesa. Per això, va posar com a exemple el que li va passar a la filla de la seva assistenta de la llar.

«La nena de la senyora que treballa a casa meva, i de la mateixa edat que ella, li va robar el maquillatge a la seva mare. Era per sortir amb les seves amiguetes. Quan va tornar i aquesta la va veure, no només li va fer una gran renyina, sinó que la va castigar sense sortir dissabte que ve», va explicar Peñafiel.

▶️ Destapan la realidad de la enfermedad que ha acompañado a la reina Letizia

La justificació que va posar la menor, segons l'expert en monarquia, és que Elionor «també es maquilla». És clar que pretén disparar amb intencionalitat, però això tampoc preocupa gaire a Zarzuela.

La princesa és només una adolescent, però ja comença a fer tot allò que fan les noies de la seva edat. Això sí, sempre amb el vistiplau de sa mare.