Primer pla de Silvia Abril.

Silvia Abril i el problema familiar que canvia la seva vida per complert

Silvia Abril està afectada per alguna cosa que ha passat i que pocs coneixen

Silvia Abril, una de les humoristes més famoses del moment, ha pres una decisió que marcarà per sempre la seva trajectòria professional. Fa molt de temps que treballa als mitjans de comunicació, però la seva vida és un misteri per a gran part dels espectadors. Tot i això, el seu marit Andreu Buenafuente ha fet un pas endavant i ha situat l'actriu al centre de totes les mirades.

L'humorista ha amassat una gran fortuna gràcies al seu talent, ja que ha format part de projectes que passaran a la història. Segons ha sortit publicat, tant ella com el marit són propietaris d'un imperi que genera uns ingressos astronòmics. Aquest darrer està a punt de viure un canvi professional que afecta de manera directa la humorista.

Silvia Abril durant la presentació de l'anunci de Nadal de Campofrío el 2020.
Silvia Abril és una de les actrius millors valorades del moment.   | Gtres 

Andreu Buenafuente estrena nova etapa laboral després de posar punt final a 'Late Motive', un dels seus programes més famosos. Ha estat sis anys en antena, però els responsables el volien cancel·lar per emetre un sol episodi setmanal. El conductor ha donat un cop a la taula i ha decidit abandonar el projecte per començar-ne un de nou a Barcelona.

Silvia sap que el seu marit ha tingut un problema que l'ha obligat a deixar Madrid, ciutat on ha treballat molt de temps. S'ha instal·lat a la Ciutat Comtal per un problema que no ha deixat indiferent ningú, encara que no se'n saben gaires detalls. Segons el portal 'El Cierre Digital', és un assumpte «familiar» que l'ha «obligat» a començar des de zero a Catalunya.

Andreu Buenafuente és una persona força reservada amb la seva vida, encara que està molt exposat i inevitablement tot acaba sortint a la llum. En teoria, el marit d'abril presentarà un nou programa a la televisió catalana sobre còmics del passat. Però això no és tot, el seu projecte més ambiciós és a punt d'adquirir una projecció internacional, així que ja no necessita 'Late Motive'.

Silvia Abril descobreix els nous plans de Buenafuente

Silvia Abril i Andreu Buenafuente fa temps que gaudeixen d'un matrimoni estable i no hi ha secrets entre ells. Tot fa pensar que ella coneix de primera mà què és el que li passa realment al presentador, però no explicarà res. Per motius que es desconeixen es vol centrar en una etapa laboral que la distancia de Madrid, ciutat on ha brillat amb força.

Andreu ha guanyat molts diners durant la seva trajectòria professional, de fet és un dels comunicadors millors pagats del moment. Tot i això, alguns periodistes asseguren que va realitzar una sèrie d'inversions que no van donar bons resultats. Això no ha estat un gran problema per a ell, ja que de seguida ha remuntat prenent el timó de grans projectes.

El marit de Silvia Abril condueix 'Nadie sabe nada', programa de ràdio que ha cridat latenció de la plataforma HBO. Fonts properes asseguren que començarà a escoltar-se al continent americà perquè la fama del presentador ha traspassat fronteres. Recentment ha hagut de prendre una decisió complicada: tancar 'Late Motive', però ja ha emprès noves aventures.

Silvia Abril és propietària de dues mansions

Silvia Abril i Andreu Buenafuente es van casar el 2007 i des de llavors formen un equip perfecte, ja que són un dels matrimonis més mediàtics de la televisió. L'actriu i el presentador són propietaris de dos immobles que han despertat l'enveja de molts. Tenen un habitatge amb una parcel·la de 400 metres a Barcelona i una altra a Formentera que té un valor d'1,5 milions d'euros.

Abril és una actriu força cotitzada perquè la seva presència és sinònim d'èxit. Ha format part de projectes molt populars, on ha deixat empremta. El seu sentit d'humor ha calat en els espectadors, que en tenen un concepte fantàstic.