Sergio Ramos i Pilar Rubio vestits de gala

El problema que ha deixat Pilar Rubio sola a Madrid i sense Sergio Ramos

Pilar Rubio revela a 'El Hormiguero' per què no s'ha mudat a París

Pilar Rubio ahir va ser la gran convidada a l'arrencada de temporada de 'El Hormiguero' amb Pablo Motos. «Quines ganes tenia de veure't i de tornar a treballar! Quines ganes tenia de tornar a veure els meus companys i el públic!», començava dient Motos.

El presentador valencià va començar l'entrevista afalagant Pilar. «Em sembles una dona excepcional: ets intel·ligent, ets valenta, ets graciosa, ets sexy i tens una força de voluntat que jo no havia vist mai. I, per sobre de totes aquestes coses, ets una bona persona, i està bé que la gent ho sàpiga».

El motiu pel qual Pilar Rubio encara no s'ha mudat a París

El cas és que la madrilenya va explicar el motiu pel qual encara no se n'ha anat a viure a París. «Fa dos dies que vam trobar casa. Els meus fills seguien aquí perquè no teníem casa, i aquest estiu he estat molt aquí a Madrid perquè havia de fer mudança de casa a casa», ha confessat.

Aquest estiu, Pilar Rubio i Sergio Ramos han mirat diverses cases i finalment n'han trobat una. Quan es mudi a la capital francesa, Rubio no podrà seguir fent la secció de desafiaments a 'El Hormiguero'.

«Jo et puc pagar un bitllet de vol regular», li deia Motos. «Amb això em conformo», responia la col·laboradora.

D'altra banda, Pilar ha parlat de 'Mi método', un llibre «per a totes les dones» en què dona consells per a portar una vida sana. «Afortunadament conec molta gent i aprenc molt d'ells. Per això utilitzo Instagram: per ajudar o inspirar la gent i dir-los que això a mi em funciona a mi i m'agrada compartir-ho».

«No s'ha de menjar només enciam i pollastre arrebossat. Cal menjar bé. I per als entrenaments que faig, cal menjar bastant... Tots volem estar bé, tenir un bioequilibri», explicava en directe.

A més, a la televisió la podem veure com a jutge de 'El desafío', el nou concurs d'Antena 3. En aquest espai, diversos famosos, com Raquel Sánchez Silva o María José Campanario, han de lidiar amb grans reptes.

Pilar Rubio confessa si vol tornar a ser mare

«Com és viure contínuament amb notícies sobre tu?», li va preguntar Pablo Motos. «A vegades me n'assabento per una amiga, perquè jo no tinc temps per a això, i riem una mica. Parlen i parlen, però la realitat varia molt», apuntava la madrilenya.

A més, Pablo li va preguntar si vol tenir més fills, i ella va respondre que no veu amb mals ulls tornar a ser mare. «Mai se sap, si et dic la veritat, ja que m'he recuperat amb el tema de la panxa, però no se sap», contestava.

«Seré allà on sigui la meva família»

El que més desitja Pilar no és tornar a ser mare, sinó mudar-se definitivament a París. «Seré allà on sigui la meva família... Jo dono suport al Sergio allà on vagi, i ara està al París Saint-Germain. Els meus fills tant els fa posar-se una samarreta del Reial Madrid que del París Saint-Germain. Són de l'equip on estigui el papa», ha explicat.

A més, Rubio ha confessat el seu truc per a aprendre francès el més ràpid possible. «Em faig les ungles en una perruqueria de barri. Durant dues hores parlo amb la noia i així faig classes de francès gratis», ha explicat.

Per la seva banda, Rubio ha revelat que Sergio és més atrevit a l'hora de parlar altres idiomes. «Ell és més llançat, i si no sap alguna cosa, se la inventa», confessa Pilar.

Al tram final de l'entrevista, Sergio Ramos li va fer una sorpresa i va entrar a plató. «Ella va venir a la presentació a París, i avui era un dia especial per a tots. És la meva companya de viatge per a tot», confessava el sevillà davant d'una Pilar Rubio que es trencava en directe.