Fani Carbajo somrient a càmera

El problema incòmode que ha portat Fani Carbajo a l'hospital

La concursant de 'La isla de las tentaciones' ha patit molts canvis aquests darrers mesos

Fani Carbajo té problemes de salut després de diversos mesos de molt d'estrès. I, acostumada a compartir el seu dia a dia, la participant de 'La isla de las tentaciones' ha explicat als seus seguidors que ha hagut d'anar a l'hospital.

«Després us ho explico», els ha informat. Un petit ensurt del qual de mica en mica s'anirà recuperant, tal com ella mateixa assegura.

Pel que sembla, es tracta d'un problema relacionat amb la menstruació, segons ha explicat a les xarxes socials.

«M'he espantat perquè la regla em va venir fa dues setmanes, i ahir, de sobte, vaig començar a tacar moltíssim, com si m'hagués vingut una altra vegada. He tingut molts dolors», explicava.

Afortunadament, però, tenia una explicació senzilla. I és que, segons li ha dit la seva metgessa, aquest canvi hormonal pot ser conseqüència dels alts nivells d'estrès a què ha estat sotmesa aquests últims anys.

Fani Carbajo al plató de 'L'illa de les temptacions'
Fani Carbajo ha cobrat una xifra elevadíssima per participar a 'La última tentación' | Telecinco

La madrilenya es va convertir en la principal protagonista de 'La isla de las tentaciones' i va passar de ser una noia normal i corrent a estar al punt de mira, cosa que li ha suposat participar en diversos realities, entre els quals hi ha 'Supervivientes', que físicament és molt exigent.

«La doctora m'ha dit que després de tot l'estrès que he passat aquests dos últims anys, amb ansietat, i després d'estar a 'Supervivientes', em va deixar de venir la regla durant quatre mesos».

«Pot ser que ara mateix el meu s'estigui assentant. He de deixar que flueixi i que torni a treballar de manera natural», confessava en una story d'Instagram.

Carbajo fins i tot va pensar que podria estar embarassada, cosa que va descartar ràpidament després de fer-se una prova d'embaràs. «Ha donat negatiu», explicava.

«També m'havia espantat per això, perquè quan em vaig quedar embarassada de l'Emilio, els primers mesos vaig tacar, i em van dir que hi havia amenaça d'avortament. Vaig haver de fer repòs», confessava sobre això.

Fani i Christofer tenen una gran discussió

Després de passar per 'La última tentación', on han tornat a posar la seva relació a prova, semblava que Christofer i Fani ja havien arreglat les diferències.

Pel que es veu, però, han hagut de fer front a un nou conflicte. I és que la influencer assegura que està decebuda amb ell perquè ha contractat diverses noies com a imatge per al seu nou local.

«No em sembla normal", lamentava a l'últim vídeo que va penjar a Mtmad. «Després és quan comença a tontejar amb elles».

I és que a la protagonista de 'La isla de las tentaciones' no li fa cap gràcia que el seu nòvio parli amb altres noies.

Fani i Christopher durant el seu pas per L'Illa de les Temptacions
Fani i Christofer  sen¡mbla que han tornat a discutir | GTRES

Així doncs, li ha deixat les coses molt clares, ja que no pensa permetre que una tercera persona es torni a interposar entre ells. Recordem que la parella ha fet front a diverses infidelitats dins dels realities en què han participat.

Fani s'ha enfadat tant, que ha volgut jugar amb la mateixa moneda i ha amenaçat Christofer de buscar cambrers guapos.

El seu futur marit, però, ni s'ha immutat quan li ha dit això. Recordem que Carbajo li va demanar matrimoni en ple directe. De fet, el jove va assegurar que, des que van sortir de 'La última tentación' ella no havia deixat de sorprendre'l es comprometia a seguir endavant amb la relació.

A més, va acabar demanant-li perdó per les vegades que li havia fallat i prometent que aquesta nova oportunitat que s'havien donat seria la definitiva. No obstant això, sembla que el castell de cartes de la parella torna a trontollar.