Montaje con los dos personajes

El silenciós problema de Carlota, la filla gran de Kiko Rivera i Irene Rosales

Kiko Rivera es va obrir en canal per explicar un dels episodis més durs de la seva vida

Aquest cap de setmana, Kiko Rivera s'ha tornat a asseure en un plató de televisió i no ha estat a Telecinco. Bertín Osborne el va convidar al seu programa, 'El show de Bertín', on va revelar algunes històries familiars desconegudes. Una d'elles, sobre la seva filla gran Carlota, va deixar els espectadors de Canal Sur sense paraules.

A més, Kiko Rivera té pendent l'emissió d'un altre programa en el qual ha participat aquest any. Es tracta de 'Planeta Calleja', on Jesús Calleja li va fer una entrevista que va tenir molt ressò. A causa de les restriccions de la COVID-19, el cantant va haver de quedar-se més temps del previst al país asiàtic.

Una entrevista que encara no té data per aparèixer a la graella de Cuatro, malgrat el fet que ja estigui gravada. Kiko està impacient per veure's a la televisió amb Calleja, cosa que li va deixar clar el divendres passat. El germà d'Isa Pantoja li va llençar una indirecta que va deixar Bertín bocabadat. 

Potser es va mostrar massa atrevit a l'hora de criticar el presentador de 'Planeta Calleja'. Kiko va deixar anar unes paraules sobre l'absència de notícies del seu reportatge.

Foto de la parella
Kiko Rivera i Irene Rosales, en una imatge d'arxiu | GTRES

«Us explicaré una cosa que hauria de sortir al programa de Jesús Calleja, però com que està trigant tant ho explicaré aquí. Jesús, que ets molt pesat, que no el poses», va començar Kiko dedicant unes paraules al lleonès. Sens dubte, una crítica inesperada malgrat el to de broma en què estava parlant Kiko.

El dur testimoniatge de Kiko Rivera sobre la seva filla gran Carlota

Així les coses, el germà d'Isa Pantoja es va arromangar la camisa i va explicar una cosa íntima que mai no havia confessat de forma pública.

«M'entristeix perquè és una cosa molt forta per a mi i va ser quan la meva dona es va quedar embarassada de Carlota. En aquell moment que estava vivint a la meva vida, que era molt dolent per l'assumpte de les drogues, vaig rebutjar aquest ésser», recordava Kiko Rivera a Canal Sur. A més, el mateix Kiko va revelar emocionat el cap de setmana es va ensorrar durant l'enregistrament del programa al Nepal.

Imatge de Kiko Rivera a Dissabte Deluxe el dia 13 de novembre de 2021
Kiko Rivera, commocionat en parlar sobre la seva filla Carlota | Telecinco

El cantant també ha explicat en profunditat com era la seva vida diària quan Irene Rosales estava embarassada de la filla i després de donar a llum. «Jo no vaig tocar la panxa a la meva dona ni una sola vegada. No volia saber res, fins al punt que quan va néixer sentia rebuig per la nena», explica sobre aquesta època dura.

Alhora, Kiko Rivera va admetre que li ho va explicar a Isabel Pantoja, de qui rebia molts retrets. «M'esbroncava molt, però jo no agafava la meva filla, no la volia. I avui dia ella és qui més m'estima», ha confessat.

«La vida m'ha donat una lliçó perquè ella ha estat qui m'ha guanyat a mi. I que la meva filla em perdoni quan vegi això, perquè és el millor que tinc», finalitzava Kiko.

Així, Kiko ha explicat gran part del testimoni que el programa de Jesús Calleja tenia guardat per emetre les pròximes setmanes. Podria rebre algun tipus de crit d'atenció per part de la productora de l'espai d'aventures esmentat.