David Flores en un primer plano

Sorpresa a casa de David Flores en descobrir-se el secret d'Olga Moreno: «No fa mal»

David Flores Carrasco descobreix un secret d'Olga Moreno que l'ha deixat sense paraules

David Flores Carrasco, fill d'Antonio David Flores i de Rocío Carrasco, s'ha convertit en una de les cares més perseguides del moment.

El jove mai no ha participat en el món de l'espectacle, però molts mitjans de comunicació li han anat al darrere des de fa poc. Especialment, des que la seva mare va protagonitzar el documental 'Contar la Verdad Para Seguir Viva'.

David Flores està en boca de tots perquè suposadament vol recuperar la relació amb Rocío Carrasco, fet que Antonio David vol impedir. Cap periodista no ha aportat proves d'aquest atreviment, però molts asseguren que el jove vol signar la pau. Tot i això, de moment haurà de conformar-se amb el suport que rep per part de la seva segona mare: Olga Moreno.

David Flores amb l'aspecte seriós amb Olga Moreno d'esquena en un balcó
David Flores i Olga Moreno tenen una relació estupenda | GTRES

Antonio David Flores i Olga Moreno han estat junts més de dues dècades, però fa uns mesos van decidir posar punt final al matrimoni. Olga, empresària i dissenyadora, vol centrar-se en la seva carrera professional i començar una nova vida. Aquesta etapa estarà marcada per la calma televisiva, ja que no té cap intenció de formar part de la premsa rosa.

David Flores està patint perquè haurà de separar-se de l'empresària i buscar una nova persona on refugiar-se. La seva germana Rocío Flores també l'ajuda a no perdre el somriure, però treballa a Telecinco i té poc temps per estar amb la família. Però és evident que la separació d'Antonio David i Olga Moreno ha marcat un abans i un després.

El fill de Carrasco sempre ha estat al centre de la polèmica i en cap moment ha fet res per merèixer la pressió que està rebent. Només s'ha dedicat a intentar posar pau entre els seus pares, Antonio David i Rociíto, perquè deixessin de lluitar mediàticament i legalment. Malauradament, els seus intents han estat en va.

David Flores Carrasco viurà a prop Olga

David Flores té una relació especial amb la seva germana Lola Flores, filla d'Antonio David i Olga Moreno. La nena es quedarà amb ella després de la separació, així que David passarà molt de temps visitant-la. Segons alguns mitjans, l'exmatrimoni ha aconseguit arribar a un acord que afavoreix les dues parts i segueixen tenint un gran respecte.

Antonio David Flores busca un nou domicili per començar de zero. Els col·laboradors del programa 'Sálvame' asseguren que aquest immoble estarà a prop de la llar de Moreno, ja que l'exguàrdia civil vol gaudir de la seva filla Lola. Fonts properes a la família defensen que tot seguirà igual i que en cap moment lluitaran als platós de televisió.

Olga va participar a 'Supervivientes 2021' i va guanyar el concurs, però no té cap intenció de continuar la seva carrera mediàtica. El seu objectiu és cultivar la faceta d'influencer per poder patrocinar alguns productes a les seves xarxes socials. Recentment ha confessat que s'ha sotmès a un tractament que «no fa mal» i que és molt eficaç.

David Flores Carrasco, sense paraules després del secret d'Olga

Olga Moreno va triomfar a 'Supervivientes 2021' i el seu pas pel concurs encara continua generant molta polèmica. Els espectadors volen saber el motiu pel qual Moreno estava maquillada a l'illa si suposadament no poden fer servir res que no sigui necessari.

La madrastra de David ha confessat que fa un temps es va tatuar la ratlla de l'ull, una pràctica que recomana a tots els seguidors. També es va introduir uns pigments rosats als llavis. Les xarxes socials han fet ressò d'aquest secret de bellesa i David s'ha sorprès en comprovar el poder social d'Olga.

VÍDEO DEL DIA