La presentadora Ana Rosa Quintana amb vestit blau mirant a càmera.

El programa d'Ana Rosa Quintana s'assabenta en directe de la mort de Mila Ximénez

Joaquín Prat ha anunciat la seva mort

La mort de Mila Ximénez amb només 69 anys ha deixat a tot Telecinco en complet estat de xoc. Especialment dura ha sigut la notícia per als col·laboradors d''El programa de Ana Rosa', que han hagut d'enfrontar-se a la terrible realitat en ple directe.

El comiat de la històrica col·laboradora de 'Sálvame' estava des de fa uns dies marcada al calendari. I és que el seu estat de salut havia empitjorat en les últimes setmanes. De fet, la tertuliana havia pres la ferma decisió de renunciar a un tractament que no funcionava.

Mila estava instal·lada a la seva casa de Madrid i envoltada de tots els seus éssers estimats. D'aquesta manera, esperava el seu trist final després de més d'un any lluitant contra el càncer.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

La veritat és que conèixer la notícia ha provocat un veritable tsunami d'emocions en la cadena, malgrat que tot 'Mediaset' estava ja preparat per al fatal desenllaç.

La tertuliana era un dels personatges més estimats a Telecinco, fins i tot per aquells que no compartien plató de televisió amb ella.

És el cas d'Ana Rosa Quintana i els mateixos col·laboradors del seu programa, que no van poder evitar mostrar les seves cares llargues després de conèixer la notícia en directe.

Els col·laboradors del programa d'Ana Rosa s'acomiaden de Mila Ximénez

'El programa d'Ana Rosa' estava a punt d'arribar a la seva fi quan l'equip de redacció va rebre la pitjor de les notícies. Durant el matí d'avui, Mila Ximénez perdia la vida en el seu domicili de Madrid a conseqüència del càncer de pulmó que li van diagnosticar el passat estiu.

Una notícia que, com a bons informadors, havien de comunicar davant la seva fidel audiència. Sense poder contenir l'emoció, Joaquín Prat era l'encarregat d'anunciar la trista notícia. I ho va fer amb unes boniques paraules dedicades cap a qui va ser una meravellosa companya de treball.

«Els que treballem a 'Mediaset' avui ens hem quedat orfes d'una companya meravellosa, una persona fantàstica, genial, generosa, afectuosa, entranyable. Una persona que ens ha donat grans moments personals i també en el professional», començava dient el presentador.

Amb el plató en complet silenci, el també conductor de 'Cuatro al día' va voler enviar el seu més sentit condol a tota la família de Mila Ximénez.

«Volem enviar el nostre més sentit condol a tota la seva família: a la seva filla Alba, els seus nets, els seus germans. Que la terra et sigui lleu Mila i, quan ens toqui a nosaltres, segur que ens veurem allà dalt i seguiràs animant el 'cotarro' com sempre has fet. Fins sempre, companya, t'estimem molt», deia Joaquín Prat visiblement emocionat.

Ana Rosa Quintana va bolcar-se amb Mila Ximénez des que va anunciar el seu càncer

Després d'anunciar la trista notícia, el presentador ja ha donat pas directe al programa 'Ya es mediodía' de Sonsoles Ónega. La periodista es veia en el seriós paper d'obrir el seu espai amb una notícia que ningú d'ells voldria haver comunicat mai.

«Avui ha mort una treballadora molt estimada per tota la família de 'Mediaset'», deia la filla de periodista Fernando Ónega per iniciar el seu programa.

D'aquesta manera, no hem pogut conèixer la reacció d'Ana Rosa Quintana a la mort de Mila Ximénez. Una notícia que de ben segur li haurà caigut com una galleda d'aigua freda. I és que ella sempre s'havia mostrat convençuda que la seva companya superaria la malaltia.

Quan la tertuliana va anunciar que patia càncer, la veterana periodista va ser una de les primeres a oferir-li suport i valorar la seva gran personalitat.

«Ella és una dona forta, decidida, ha passat moltes coses en la seva vida i segur que aquesta la sortejarà, no tinc cap dubte. L'actitud de les persones és molt important, i és una dona molt forta», deia Ana Rosa. Unes paraules que avui dia cauen en sac trencat.