Kiko Rivera somrient en un acte promocional d'Hoyo

La promesa de Kiko Rivera durant l'homenatge al seu pare: «Segueixo lluitant»

El DJ i la seva mare s'han tornat a llançar indirectes

Tal dia com avui es compleixen 37 anys de la tràgica mort de Paquirri a la plaça de toros de Pozoblanco. Un esdeveniment que hauria d'haver servit per a unir Kiko Rivera i la seva mare, Isabel Pantoja, però no ha estat així.

Tots dos segueixen embrancats en una guerra que sembla no tenir fi. L'herència del torero segueix sent objecte de discòrdia entre mare i fill, que no acaben d'arribar a un acord.

Pantoja es nega a cedir i tornar-li al seu 'petit de l'ànima' allò que li correspon, mentre que el DJ segueix sense perdonar-li les mentides que durant anys li ha explicat.

A més, la cupletista ni tan sols s'ha molestat a informar els seus fills sobre l'ingrés hospitalari de la seva àvia, Doña Ana, una cosa que ha fet enfurismar Kiko.

Al marit d'Irene Rosales li ha dolgut molt haver-se'n d'assabentar a través dels mitjans de comunicació. I, com és habitual, ha acabat explotat.

«Estan preocupats. Jo tinc molt de tracte amb Kiko Rivera i el vaig avisar, i em va dir: "no pot ser, no pot ser..."», explicaven a Sálvame.

«Després, quan li vaig explicar el que m'havia explicat a mi una infermera sobre l'informe mèdic, on era de l'hospital, etc., primer va passar per una fase de cabreig, perquè se n'havia assabentat per algú de la tele en compte de per algú de la seva família».

«I després va passar a un estat de preocupació, molta preocupació», assegurava el tertulià.

"Em va dir que, tot i que ha tingut molts problemes amb la família, a la seva àvia se l'estima moltíssim i li fa molta pena. Després em va dir que truqués a Anabel Pantoja, que tampoc sabia res», recalcava.

I ell no és l'únic, ja que ni la seva germana Chabelita, ni la 'nebodíssima' Anabel o els altres fills de la malalta, Bernardo i Joan, en sabien res. Sembla que Isabel segueix en guerra contra el món, fins i tot contra la seva família, i ha optat per mantenir un hermetisme total.

L'únic en qui sembla confiar és en el seu germà i mà dreta, Agustín, que no se separa d'ella. Bona prova d'això va ser fa uns mesos, quan van arribar als jutjats de la mà, mostrant-se com un front unit davant de Kiko i les seves exigències.

L'encreuament d'indirectes entre Kiko Rivera i Isabel Pantoja

En una ocasió tan especial com l'aniversari de la mort de Paquirri, era d'esperar que tant el DJ com la cantant mare li rendissin un homenatge.

https://www.instagram.com/p/CUSDuF4sgWl/

Isabel Pantoja, com cada any, ha enviat una corona de flors a la tomba del torero. No obstant això, ho ha fet sense comptar amb el seu fill, igual que al març.

En aquest moment, i amb motiu de l'aniversari del destre, també li va enviar una corona tan sols a nom seu.

Per la seva banda, Kiko, que ja ho veia venir, ha enviat al torero una creu de flors a nom seu i dels seus tres fills.

A més, li ha dedicat una publicació molt emotives a les xarxes socials. «Un any més, papa. Et trobo a faltar i et necessito tant, perquè tot i que tingui la meva família, formada per la meva dona i els meus fills, moltes vegades em sento sol. Segueixo lluitant, papa, i així seguirà sent», li ha promès.

«Per tu, pel que tu volies. Sento molt haver-me'n assabentat tan tard, però la bena que tenia als ulls m'impedia veure-hi», ha remarcat llançant una nova indirecta a la seva mare.

«Ara hi veig amb claredat, i encara que tingui el cor danyat, m'enfronto amb força a tot el que vingui. T'estimo per sempre, papa», ha acabat dient.