Fotomuntatge de Sara Carbonero i Adrián Torres

Aclaren els rumors de la relació entre Sara Carbonero i Adrián Torres

A principis de setembre ha esclatat una nova bomba: Sara Carbonero i Adrián Torres podrien ser la nova parella de l'any. Es revela l'autèntica realitat.

La ruptura sentimental entre Sara Carbonero amb Iker Casillas, a principis d'any, va deixar a tothom bocabadat. La periodista ha manifestat en moltes ocasions que tenen una bona relació. Però, què passa amb el cor de l'ex del futbolista?

 

Sara Carbonero sempre ha sigut molt discreta pel que fa a la seva vida personal. Tot i que s'ha deixat veure amb Adrián Torres, la comunicadora no ha explicat quina relació tenen. 

 

Fa unes setmanes, una possible relació sentimental entre Sara Carbonero i l'artista Adrián Torres protagonitzava els titulars. Podria ser ell la nova il·lusió de la presentadora? Ara ja sabem la resposta.

 

En un primer moment, es va relacionar Sara Carbonero amb el cantant Kiki Morente. Molts van parlar sobre la fotografia estiuenca de la suposada nova parella. Però ni rastre d'ells junts.

 

Tot i això, va saltar una nova alarma que feia pensar que Sara Carbonero havia acabat la relació amb el cantant. El seu cor tornava a estar ocupat per l'exparella de Lara Álvarez, Adrián Torres.

 

Entre la periodista i el pintor de retrats a gran escala es notava complicitat. Tots dos intercanviaven cors blancs a les publicacions dels seus perfils.

 

Fins i tot, Sara ha ensenyat públicament el treball artístic que fa el gadità de 39 anys. Gràcies a la periodista, l'artista va incrementar la seva fama a 10.000 seguidors més a les seves xarxes socials.

 

Sara Carbonero, la musa d'Adrián Torres

 

Fa dos dies s'aclaria aquesta gran incògnita. Una publicació al compte d'Adrián Torres ha aclarit tots els dubtes.

 

Sara Carbonero ha sigut model per l'artista. El mural amb el retrat de la periodista dibuixat per Adrián Torres protagonitzarà el proper número del mes d'octubre per a una revista de moda.

 

 

Tal com mostra el vídeo, el gadità ha retratat a Sara Carbonero en dues parets i des de diferents perspectives. Adrián Torres és el pintor preferit dels artistes. En altres ocasions ha pintat a famosos com Alejandro Sanz, Gisele Bündchen i Rosalía.

 

La relació entre la periodista i l'expert en belles arts es resumeix a un projecte laboral. Tenen bona relació i sembla que tenen una bonica amistat.

 

El cor de Sara Carbonero està ocupat

D'altra banda, els dubtes sobre el possible romanç entre Sara Carbonero i Adrián Torres s'han acabat després de veure la periodista amb Kiki Morente.

 

Fa unes setmanes, socialité va confirmar la ruptura sentimental entre la comunicadora i el cantant. Tot i que els protagonistes mai van afirmar haver començat una nova etapa junts. Segons el programa de María Patiño, la informació procedia de fonts pròximes de la parella.

 

En canvi, aquesta setmana Kiki Morente i Sara Carbonero s'han deixat veure a la sortida d'un restaurant de la capital. La complicitat entre ells es palpava a l'ambient: rialles i converses relaxades durant la vetllada.

 

 

Cap dels dos ha manifestat públicament detalls sobre la seva situació sentimental. L'únic que s'ha pronunciat sobre això i sense confirmar res ha estat el germà de Soleá i Estrella.

 

«Sara Carbonero i jo tenim una bonica amistat i ens deixem portar», va dir el 14 de juliol passat Kiki Morente. «Ja s'aniran veient les coses», ha tancat la conversa sense entrar en etiquetes.

 

Encara no s'ha fotografiat la prova de l'amor entre el cantant i la periodista. Però el que queda clar és que entre Sara i Adrián Torres no hi ha cap vincle amorós.