Karlos Arguiñano amb una mascareta amb els colors de la Real Sociedad

La proposta de Karlos Arguiñano per a Espanya que li aplaudeix tothom

El cuiner ha parlat a 'Espejo público' sobre la crisi del coronavirus

L'anàlisi de Karlos Arguiñano sobre la situació del coronavirus a Espanya ha estat aplaudida per molts ciutadans. El cuiner ha estat entrevistat per Susanna Griso a 'Espejo público', on ha fet un repàs de la situació actual i ha donat la seva fórmula per evitar crisis sanitàries com aquesta.

Karlos Arguiñano assegura que cal invertir més en Sanitat i menys en Defensa

El col·laborador d'Antena 3 ha estat contundent a l'hora d'assenyalar que l'estat no sap gestionar bé els pressupostos i destina una gran quantitat de diners al sector de Defensa. «Cal gastar menys en armament i més en Sanitat i Educació» ha assenyalat Karlos Arguiñano.

Es tracta d'una petició que han fet molts ciutadans des de l'inici de la pandèmia a través de les xarxes socials. Alguns d'ells han estat polítics com Gabriel Rufián d'ERC i Paloma Villa, diputada autonòmica d'Unides Podem.

Tot i que Karlos Arguiñano coincideix amb ells en la necessitat d'invertir més en Sanitat, el cuiner no ha escatimat en crítiques cap a l'esfera política.

El cuiner critica l'actuació dels polítics durant la pandèmia

El col·laborador no entén per què les administracions discrepen davant un tema tan important com ho és una pandèmia i, a més, no fan cas de les recomanacions que fan els experts. «No hi ha manera que els polítics treballin units, ens tenen una mica cansats ja. Caldrà fer cas als experts, una cosa que semblava que havia de durar tres mesos i en portem vuit i no veiem el final. Cal prendre mesures» ha defensat el xef en directe.

L'entrevistat ha estat molt dur també amb la prioritat que van tenir alguns sectors de la societat, com els jugadors de la Lliga, a l'hora de realitzar tests PCR. «Estaven cuidant més els futbolistes que a la gent de Sanitat. Sembla que amb el futbol estem salvats» ha denunciat el guipuscoà.