YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

La prova que demostra que María José Campanario s'ha vacunat de la Covid

La dona de Jesulín de Ubrique ha respectat el seu torn de vacunació i ja pot treballar com a odontòloga sense preocupacions

Les xarxes socials han descobert que María José Campanario ha estat vacunada contra la Covid-19. El compte d'Instagram @alexsinos ha publicat dues imatges en què apareix Campanario lluint una samarreta amb el lema «vacunada viva. Sí, ho dic».

Campanario respecta el torn de vacunació 

A més, el post d'Instagram va acompanyat d'una petita descripció que ens dirigeix directament al compte d'Instagram de Campanario, que és privat. «Avui vacunen a @mery_land_ (dentista) i fixeu-vos que maca que és, que va entrar al web i va comprar la seva samarreta #VacunadaViva. Moltes gràcies, Jose! Disseny by @hombrepez».

Campanario és una persona de risc per la fibromiàlgia que pateix i, a més, és odontòloga. Així doncs, la dona de Jesulín de Ubrique sí que hauria respectat el torn de vacunació. Seguint amb l'estratègia de vacunació decretada pel Govern, i com explica la revista 'Jaleos', Campanario pertany al grup 3A, en què estan inclosos els dentistes, «personal d'Odontologia, higiene dental i altre personal sanitari que atén pacients sense mascareta i durant un temps superior a 15 minuts».

Fins al moment, es desconeix quin tipus de vacunació ha rebut la dona de Jesús Janeiro, però segons la Comissió de Salut Pública, els odontòlegs han de vacunar-se amb les vacunes de Pfizer i Moderna.

La parella de Julia Janeiro prefereix la festa que ser constant en la feina

D'altra banda, aquestes últimes setmanes, María José Campanario ha vist com la seva filla, Julia Janeiro, ha estat protagonista de les portades de diversos mitjans de comunicació. El passat 14 de febrer, Julia va publicar unes imatges amb Brayan Mejía, el futbolista que li ha robat el cor i amb el qual manté una relació des de la tardor. 

Campanario manté una molt bona relació amb la parella de la seva filla i fins i tot intercanvien comentaris a Instagram. En una de les fotografies de Brayan, hi ha un cor de Campanario i ell respon: «La meva sogra guapa». És més, ella afegeix: «El meu nen preciós».

Ara bé, es rumoreja que María José i Jesulín no estan tan encantats com sembla amb la parella de Julia. La revista del cor 'Jaleos' ha parlat amb una persona del cercle més pròxim a l'odontòloga i explica que «els seus pares no coneixen tota la veritat. Julia està a Madrid, vivint amb la mare de la seva parella, però María José i Jesús saben molt poc. Ells es pensen que la seva filla està estudiant». Així doncs, si sabessin la realitat, la situació canviaria molt.

Amb tot això, el periodista Jesús Manuel Ruiz  ha contactat amb antics companys de vestidor de Mejía, els quals asseguren que al jove li agrada molt la festa. Motiu pel qual no ha progressat més en la seva carrera esportiva i ha acceptat anar baixant de categoria en comptes d'apostar per l'esforç. Tanmateix, és possible que també es guanyi un lloc en la premsa del cor del país.

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.


Comentaris

envia el comentari