Primer pla del rei Felip VI.

Felip VI va amagar el resultat que va treure en un test d'intel·ligència: ara el publiquen

Es fa públic un secret del Rei Felip VI

Ja fa 8 anys que  Felip VI està en el càrrec. Va ser proclamat Rei a les Corts Generals sota el nom de Felip VI el 2014. Des de llavors, ha estat ocupat a solucionar alguns conflictes per protegir els ciutadans del seu país.

Hi ha molts problemes, com l'amenaça del terrorisme gihadista que, darrerament, s'ha manifestat en territori francès, i la Guerra entre Ucraïna i Rússia, que podria acabar sent una Tercera Guerra Mundial.

Per això, Felip VI, al llarg del seu regnat, li han fet molts tests mèdics perquè es trobés en les seves millors condicions físiques i mentals. Això tranquil·litza a la població espanyola perquè vol dir que aquest es troba en perfecte estat.

Encara que això no és nou per a Felip VI perquè des de petit ha estat envoltat de metges que vigilaven la seva salut.

Així mateix, l'adolescència del Rei va ser com la de qualsevol jove normal, malgrat ser l'home que regnaria en un futur Espanya. No va destacar entre la resta dels seus companys i, a més, es diu que «era una persona despistada i desordenada amb l'entrega dels deures».

El secret ocult de Felip VI se sap

El Rei Felip VI té por del periodista Jaime Peñafiel perquè cada vegada que diu alguna cosa és per criticar-lo. Fa uns dies, va fer públic un dels secrets millor amagats del fill de Joan Carles I.

Muntatge amb fotos de Jaime Peñafiel i Felip VI.
Hi ha tensió entre Felip VI i el periodista Jaime Peñafiel. | CatalunyaDiari

Acusava a Felip VI d'haver amagat el resultat del test d'intel·ligència que es va fer a la seva adolescència. La informació l'havia aconseguit gràcies al professor José Antonio Alcina, que va ser tutor de Felip VI quan encara estudiava.

L'extutor del Rei està molest pel comiat que van tenir. Segons Alcina, el rei Felip VI el va mirar distant quan es van trobar a la catedral de l'Almudena, on es va casar amb la reina Letizia. Aquest gest podria haver provocat que Alcina vulgui posar ara en un compromís el Felip VI.

És molt comú que la gent es faci aquesta mena de tests per veure el seu grau d'intel·ligència. No obstant això, el resultat que va treure el Felip VI no és gens bo perquè és una nota molt baixa. Així, va treure un 23 sobre 100.

Felip VI creu que el test podria ser incorrecte

De la mateixa manera, hi ha molta polèmica en aquest tema perquè molta gent diu que el resultat podria ser incorrecte. I per això, la gent creu que s'hauria de fer el test d'intel·ligència el Rei Felip VI una altra vegada. Així, es sabria si el resultat és veritat o no, i en el cas de que fos mentida, li donaria una lliçó el seu rival Peñafiel que ha intentat deixar malament el Rei.

El retorn del rei emèrit inquieta a Felip VI

Peñafiel, amic del rei emèrit, és conscient que Felip VI està passant per un moment delicat amb el seu pare. Per això, ha volgut atacar dient el resultat del test d'intel·ligència del Rei.

Tot i això, aquest descobriment no ha fet que el Rei Felip VI es distragués, ja que està concentrat a prendre la decisió correcta després del comunicat oficial que ha enviat el seu pare.

Letícia, Felip VI, Joan Carles I, la infanta Sofia i la princesa Elionor
El rei emèrit està a l'espera que el rei Felip VI li doni llum verd a la seva tornada. | GTRES

Així mateix, el rei emèrit ha decidit quedar-se a viure a Abu Dhabi, on viu ja fa dos anys. El pare del Rei Felip VI ha demanat tornar a Espanya més endavant per poder veure a la seva família i amics.

Estem esperant la resposta del Rei Felip VI sobre si el rei emèrit pot tornar a Espanya o es quedarà al país asiàtic.