Primer pla de Laura Madrueño somrient en un photocall.

Publiquen el secret de Laura Madrueño després d'arrasar a 'Supervivientes'

Laura no pot evitar que l'audiència en conegui el secret

Laura Madrueño s'ha convertit en la gran revelació de 'Supervivientes 2023' després de debutar substituint Lara Álvarez. Els Cayos Cochinos l'han acollit de la millor manera en aquesta primera gala del reality. Això sí, abans de posar rumb a Hondures, hem descobert un secret de Laura que no deixa indiferent ningú.

Laura Madrueño mai no es va imaginar que la seva estrena a 'Supervivientes' seria tan positiva. El cert és que durant aquesta primera gala, Madrueño, reconvertida en presentadora del reality, va tenir una gran facilitat i va ser còmplice amb Jorge Javier Vázquez.

La televisiva sabia que aquesta oportunitat que li va donar Mediaset de convertir-se en la nova Lara Álvarez no la podia desaprofitar. Abans de viatjar a Hondures, la nova incorporació de la productora Bulldog TV va estar complint en la seva feina anterior fins a l'últim minut.

A la llum el secret de la nova sensació de 'Supervivientes 2023'

La seva tasca com a presentadora d''El Tiempo' ha passat a millor vida o, almenys, de moment, fins que s'acabi 'Supervivientes' a les portes de l'estiu. Laura Madrueño ha estat molt activa a les seves xarxes socials des que sabés que s'embarcaria en aquesta nova aventura professional.

Imatge de perfil de Laura Madrueño sobre un fons verd
Laura Madrueño ha debutat al reality de supervivència | Instagram

De fet, l'hem vist publicar diversos posts en què deixa clar que algunes marques s'han fixat en ella per col·laborar en xarxes socials. I una de les que hi ha comptat per vendre els seus productes ha estat una firma de fundes de maletes.

La televisiva té més de 135.000 seguidors a Instagram i aquest fet ha provocat que s'emborsés una gens menyspreable quantitat de diners per promocionar certs productes.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!

Laura Madrueño s'està fent d'or des que va canviar la seva vida

Laura s'està fent d'or. Així ho ha mostrat al seu compte d'Instagram on hi apareix somrient, subjectant una funda de les maletes que s'ha endut a Hondures.

Foto de Laura Madrueño somrient en un photocall.
Laura Madrueño ha guanyat notorietat i, sobretot, ha augmentat ingressos | Europa Press

«Amb les maletes preparades per a un dels viatges més importants de la meva vida. I per primera vegada podré viatjar amb les meves maletes en aquesta meravellosa funda». Així deia el post de Laura amb una imatge en què s'aprecia la seva emoció abans d'arrencar un repte apassionant com 'Supervivientes 2023'.

El que s'ha posat de manifest és que Laura Madrueño ha guanyat notorietat a Telecinco i a les xarxes socials i els seus ingressos s'han disparat els últims mesos. Així doncs, després d'afrontar un complicat reality com 'Supervivientes', segur que li plouen noves ofertes de feina.

Puja els seus ingressos des que es va embarcar en el seu projecte més ambiciós

Parlant de maletes, Laura Madrueño s'ha emportat tot el necessari perquè no li falti de res durant aquests més de tres mesos fora de casa. Un temps en què haurà de conviure amb els concursants que competiran per aconseguir el xec de 200.000 euros.

A més de crema solar i antimosquits, s'ha endut pareos, xancletes, biquinis i uns pantalons llargs per lluitar contra aquests molestos insectes. Així ho anunciava Madrueño al seu propi podcast, 'Huracán Madrueño, que ha estat tota una sensació.

Imatge d'Alejandro Nieto, Tania Medina, Marta Peñate i Laura Madrueño
Laura Madrueño està en boca de tots | MTMAD

En aquest espai virtual, Laura s'ha donat a conèixer al gran públic que encara no li havia seguit la pista. Tot i que és cert que Laura es va fer molt famosa quan el Filomena va assolar gran part d'Espanya, encara hi havia alguns espectadors de Telecinco no sabien de la seva existència.