Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Quant cobren els treballadors dels principals supermercats?

Comparem els sous que ofereixen diverses cadenes als seus empleats

Darrerament els supermercats s'han convertit en una de les principals fonts de llocs de treball a l'Estat, i més de cara a la temporada d'estiu, quan les principals marques busquen reforçar les plantilles per a la temporada alta. El diari Que.es fa un recull dels sous que ofereixen els diferents supermercats als seus treballadors. 

1. Mercadona: segons la mateixa empresa el salari mínim que cobren els treballadors en entrar és de 1.109 euros al mes, i el portal Infoempresa assegura que el sou mitjà dels empleats de Mercadona són 24.000 euros a l'any. L'empresa publica les seves ofertes laborals aquí. 

2. Día:  segons Infoempresa aquesta cadena contracta normalment de manera indefinida, i el salari que cobren els seus treballadors de mitjana és de 21.421 euros bruts a l'any. Aquí es poden consultar les ofertes laborals d'aquesta cadena de supermercats. 

3. Lidl: el supermercat alemany paga una mitjana de 17.119 euros anuals als seus treballadors, segons Infoempresa. Les ofertes de feina de l'empresa es poden consultar aquí. 

4. Caprabo: aquesta cadena de supermercats ha anat desapareixent de la resta de l'Estat, però a Catalunya continuen havent-hi botigues Caprabo. Segons Infoempresa, tot i que la mitjana del sou que cobren els treballadors no és gaire alta, 17.689 euros bruts a l'any, la majoria dels contractes que fa l'empresa són indefinits. Aquí es poden consultar les ofertes laborals de Caprabo. 

5. Alcampo:  aquest supermercat és, segons Infoempresa, un dels que menys sou paga als seus empleats. La mitjana del salari dels caixers i altres treballadors d'aquesta cadena és de 16.435 euros anuals, tot i que, la majoria dels contractes que fa són indefinits. Les condicions i ofertes de feina de l'empresa es poden consultar aquí. 

6. Condis: aquesta cadena de supermercats lidera el rànquing de salari més alt, ja que els seus treballadors cobren una mitjana de 31.451 euros bruts a l'any i més del 90% dels contractes que fa l'empresa són indefinits. Tot i que no és una de les marques més conegudes, se'n poden trobar botigues per tot Catalunya i a Madrid. Aquí es poden consultar les places disponibles per a treballadors. 

7. Carrefour: al contrari que l'anterior, aquesta coneguda cadena de supermercats és de les que pitjor paga els seus treballadors. Segons Infoempresa, el salari mitjà és de 15.000 euros anuals. Les ofertes de feina de Carrefour es poden consultar aquí. 

8. Hipercor: tot i ser un dels supermercats més cars a l'hora de comprar-hi, els seus treballadors cobren un sou que es troba dins de la mitjana del sector. Segons Infoempresa, els empleats d'aquesta cadena cobren un salari mitjà de 18.330 euros bruts a l'any. Aquí es poden consultar les ofertes de feina d'aquest supermercat. 

9. Supercor: tot i deprendre de la mateixa marca que el supermercat anterior, hi ha diferència en els salaris dels seus treballadors. De fet, segons Infofeina, el sou mitjà dels empleats d'aquesta filial d'El Corte Inglés és el més baix dels que es poden trobar als supermercats estatals, 11.800 euros anuals de mitjana. 

10. Consum:  els treballadors d'aquesta cadena de supermercats que es troba a la Comunitat Valenciana, Murcia, Castella - La Mancha, Andalusia, Aragó i Catalunya, cobren de mitjana 22.887 euros bruts anuals. Aquí es poden consultar les ofertes laborals d'aquests supermercats.