Marta Riesco somrient i posant a càmera

El que Marta ha guanyat des que ha sortit a la llum la seva història amb Antonio David

Marta Riesco ha passat a ser la famosa del moment

Aquesta setmana, Marta Riesco ha cobrat molt protagonisme. I és que, tot i que ha estat a través de pistes i sense que es revelés el seu nom, a 'Sálvame' es va donar a conèixer una informació sobre ella. En concret, que podria ser la dona que ha desencadenat la separació d'Antonio David Flores i Olga Moreno.

D'aquesta manera, la reportera de 'El programa de Ana Rosa s'ha convertit en objectiu de la premsa. Una situació que ha donat lloc a que hagi sortit beneficiada amb el que ha passat.

Marta Riesco ha guanyat molt des que s'ha descobert que té una història amb Antonio David Flores

Marta era coneguda per treballar a l'espai d'Ana Rosa Quintana, però no tenia gaire fama. No obstant això, la situació ha canviat des que es va donar conèixer que Antonio David Flores i Olga Moreno s'havien separat.

La notícia de la separació va causar un gran impacte, i més quan es va revelar que Marta podria ser-ne la culpable. A 'Sálvame' es va explicar que la ruptura s'havia produït perquè el malagueny havia estat infidel a la seva dona amb una cara de Telecinco.

En tot moment es va evitar dir el nom de Riesco, però les pistes que van donar feien evident que parlaven d'ella. Van revelar que treballava a l'espai matinal de la cadena i que el seu nom començava per M. Això sense passar per alt que es va exposar que feia uns mesos s'havien emès imatges dels dos en actitud molt afectuosa.

Amb tots aquests detalls, ja se sabia que es referien a Marta Riesco, cosa que després s'ha confirmat a 'Socialité', on s'ha revelat el nom i el cognom de la jove.

Això ha suposat que Marta hagi tret profit de la situació, i no volem dir a nivell econòmic. Arran de la polèmica, la periodista ha guanyat molta popularitat entre el públic.

Antonio David Flores i Olga Moreno durant les noces de José Ortega Cano i Ana María Aldon
Antonio David Flores i Olga Moreno són a l'ull de l'huracà mediàtic | GTRES

Però aquí no s'acaba tot, ja que en les últimes hores la jove ha vist augmentar notablement el nombre de seguidors que té a les xarxes socials. Ha passat de tenir uns 63.000 seguidors a tenir-ne 82.000. I això és un gran pas com a influencer, ja que suposarà que més firmes i marques estiguin disposades a que promocioni els seus productes.

D'aquesta manera, cobrarà més diners. Una cosa que també podrà fer si accepta alguna de les propostes que li estan fent.

En efecte, ens referim a que li han posat sobre la taula la possibilitat de concursar en algun reality de Telecinco. Una proposició molt sucosa que Alonso Caparrós, que és amic de Marta, ha explicat a 'Sálvame'.

No obstant això, de moment la jove no ha pres cap decisió al respecte. Segueix treballant a 'El programa de Ana Rosa' i no ha volgut pronunciar-se sobre el que està passant.

Marta Riesco ho està passant malament pel que ha fet Antonio David Flores

Des que ha sortit a la llum la suposada relació de Marta Riesco amb Antonio David Flores, ella ho està passant malament. La reportera, que va fer els primers passos a la televisió concursant a 'Miss España' i que va tenir una història amb Benzema, està molt dolguda, ja que Antonio David no s'ha portat bé amb ella.

Pel que sembla, segons Omar Suárez, «Antonio David ha decidit deixar de veure's amb ella». Una postura que ha enfonsat la jove, que «estava realment il·lusionada». Per aquest motiu, està desolada i se sent «traïda».

«Està disgustada, li crema tot per dins, i el que fa, com tot ésser humà, és expulsar el malestar i compartir-lo».

Antonio David Flores somrient amb un micròfon
Marta Riesco està dolguda per l'actitud d'Antonio David Flores | GTRES

Però això no és tot. Sembla que hi ha una altra cosa que li ha dolgut moltíssim. Ens referim al fet que, segons Carlota Corredera, el malagueny ha jugat amb la premsa.

«Olga fa el pas de trencar el matrimoni i ell intenta convèncer-la perquè no ho faci. Mentrestant, a Antonio David li truquen i li diuen que tenen unes fotos on surt amb M. a Màlaga. I ell proposa un pacte».

«Els diu: "Si no veneu aquest material i el deseu en un calaix, jo us facilito informació meva i de la meva família". El que estic explicant no són especulacions ni rumors, és informació totalment contrastada que tenim al programa», acabava dient Carlota.