Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Un home amb tatuatges al braç parla davant d?un micròfon, mentre a la cantonada superior dreta es mostra una imatge d?uns peus sobre una bàscula ia la part inferior dreta apareix el logotip d?un canal de televisió.

Rafa Mora revela per què el seu físic ha canviat tant des que no treballa a Telecinco

Rafa Mora s'ha sincerat públicament després de portar un any allunyat del tot de la petita pantalla

Des que Rafa Mora es va allunyar de la televisió fa un any, després de la cancel·lació de Sálvame a Telecinco, ha experimentat una notable transformació física. Durant els seus últims temps al programa, ell havia deixat de banda el seu conegut físic musculós, cosa que en el seu moment va manifestar no preocupar-lo gaire.

Tot i això, en els últims mesos, ha tornat a lluir un cos tonificat. I hi ha una raó per a aquest canvi: la seva preparació per a les oposicions de policia local a Alcobendas. D'aquesta manera, segueix els passos de la seva xicota, que ja les ha tret.

Imatge de Rafa Mora amb rostre molt seriós a 'Sálvame'
Rafa Mora està absolutament allunyat de la televisió | Mediaset

L'adeu a Telecinco i l'inici d'una nova etapa per a Rafa Mora

Rafa Mora, famós per la seva participació en programes de Telecinco com Sálvame, ha estat fora del focus mediàtic des que el programa fos retirat. Aquest allunyament de la televisió li ha permès concentrar-se en objectius personals i professionals que havia posposat durant la seva carrera a la petita pantalla. Un d'aquests objectius és esdevenir policia local, un somni que ara està perseguint amb determinació.

El valencià ha estat compartint al seu compte d'Instagram el seu procés de transformació física, mostrant els seus entrenaments i el seu nou estil de vida enfocat al fitness i la salut. Segons ha explicat en diverses publicacions, la seva dedicació a l'exercici respon a un desig de millorar-ne l'aparença. Però, sobretot, a la necessitat d'estar en la millor manera possible per a les proves físiques exigents de les oposicions.

Rafa Mora ja ha aconseguit assolir els 80 quilos de pes, amb un cos visiblement més musculat i definit. Aquest èxit és el resultat d'un estricte règim d'entrenament i dieta, del qual també ha estat oferint consells i rutines als seus seguidors.

Dilluns després de recarregar el meu cos denergia i glucogen. Per això és tan important el descans i saltar-te la dieta 1 dia a la setmana com si fos Nadal. En el meu cas, els diumenges són sagrats. Ens menjarem la setmana.
Rafa Mora ha ensenyat als seus seguidors el pes que té ara | @rafamoratete, Instagram

Els pilars de la vida actual de Rafa Mora

Un factor clau en aquesta transformació ha estat la influència de la seva xicota. Ella entén bé les demandes físiques i mentals de la feina i està sent un gran suport per a Mora en la seva preparació. Tant és així que la parella comparteix una vida activa i saludable.

El canvi físic de l'excol·laborador de Sálvame ha estat tan notable que ha generat nombrosos comentaris a les xarxes socials. Els seus seguidors han elogiat la seva dedicació i determinació i molts han trobat inspiració. I és que ell ha utilitzat aquesta plataforma per compartir consells sobre fitness, motivació i benestar, contribuint a una comunitat que valora la cura personal.

En una de les seves publicacions, per exemple, ha revelat que la clau és “que ha de ser un estil de vida i no pas un càstig”. I també ha exposat fins i tot que és “important el descans i saltar-se la dieta un dia a la setmana, com si fos Nadal. En el meu cas, els diumenges sempre són sagrats”.

Així, l'extronista de MYHYV, que subsisteix gràcies a les inversions immobiliàries que ha fet, ha deixat clar que el seu objectiu és ser policia. I, per tant, no tornar, almenys de manera imminent, a la televisió. Per aquesta raó, se'n manté allunyat.