Primer pla de Rafa Mora somrient amb fons lila difuminat

Rafa Mora explica l'agressiva situació que ha viscut: «Em va agafar del pit»

El col·laborador ha estat enxampat en una situació molt compromesa durant les seves vacances

Rafa Mora ha sigut enxampat per les càmeres de 'Sálvame' quan menys s'ho esperava. El col·laborador ha començat la temporada d'estiu gaudint d'un cap de setmana a Eivissa entre amics. Com és habitual, a Rafa Mora li agrada presumir de la seva fama i del seu èxit i per això se l'ha pogut veure gaudint d'un reservat.

A aquest no li faltava el més mínim detall. De fet, la beguda corria com rius, la música i una piscina transparent on el col·laborador gaudia amb la seva xicota, Macarena Millán, d'una jornada d'amics, música i molt bé rotllo. No obstant això, el col·laborador es va centrar tant a ser el més ben parit del lloc que va descuidar-se d'un detall i que el ridiculitza davant l'audiència.

Rafa Mora lluïa uns abdominals, força menors als de fa alguns anys, però mantenint la seva bona forma. A més, portava un bonic banyador i unes ulleres de sol. Així, deixava clar que qui manava allà era ell.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Tanmateix, en el seu programa l'han pogut enxampar al moment menys pensat i que li ha fet treure els colors en directe. Paz Padilla explicava que tenien unes imatges molt compromeses del col·laborador que el deixarien en mal lloc davant tot el públic. Un cop descobert el material, hem pogut veure que el col·laborador alternava la festa amb uns estranys tocaments.

Rafa Mora no deixava de fregar-se el cul i també les seves parts més íntimes. Un gest que feia inconscientment igual que altres assistents a aquesta festa i que copiaven aquest lleig gest social. El col·laborador ha intentat defensar-se dient que l'aigua de la piscina era salada i per això, tenia certes picors després de gaudir del bany.

Les seves explicacions no han convençut per res a la resta de col·laboradors de 'Sálvame'. I és que han criticat aquest lleig gest del col·laborador que ha repetit fins a cinc vegades en un vídeo que durava menys d'un minut. En aquesta selecta festa també es trobava el col·laborador Iván González i que curiosament copiava el gest de Rafa Mora.

A la tornada del vídeo, Paz Padilla li ha volgut preguntar al col·laborador pel motiu de les seves picors. Unes picors que, segons ell, es deuen a una lletja mania que arrossega des de nen i que la seva mare ja li retreia quan era petit. Sembla, però, que amb el pas dels anys no ha sabut corregir aquesta mania.

Sense cap dubte, queda especialment fer-ho en els entorns socials, sobretot quan ets un personatge públic i tens moltes mirades sobre la teva persona. De fet, el mateix Rafa Mora ha explicat una agressió que va patir fa alguns anys per culpa d'aquests grapejos que no aconsegueix controlar.

S'ha remuntat a l'època en què treballava com a lampista a domicili. Va ser llavors quan es va desplaçar a fer una reparació a casa d'una dona i després de solucionar el problema es va posar a parlar amb ella. Però, també, va començar a gratar-se les seves zones sense saber que el pitjor estava per arribar.

A empentes

Segons ha explicat Rafa Mora, en aquest moment va arribar el marit de la clienta i el va poder veure gratant-se les seves zones íntimes. Una actitud que va violentar molt a l'home i que va decidir iniciar una disputa contra l'ara col·laborador de 'Sálvame'. L'home li va agafar del pit i el va apartar de la seva dona amb una empenta.

Pel que sembla, aquest va entendre que el col·laborador estava tocant-se les seves zones íntimes amb altres intencions. Així mateix, l'escena va acabar de la pitjor de les maneres. Per això, en aquest moment, Rafa Mora va sortir de la casa a correcuita per no tornar.