Kiko Hernández al plató de 'Sálvame'

El vídeo de Kiko Hernández deixa glaçat 'Sálvame': «Ja gairebé no pot ni caminar»

Kiko Hernández ha protagonitzat unes imatges que han fet saltar totes les alarmes

Kiko Hernández està passant una mala ratxa a causa d'una sèrie de problemes. La mort de Mila Ximénez li ha provocat unes conseqüències terribles i l'artritis psoriàsica que pateix cada vegada és més preocupant.

En una de les seves intervencions a 'Sálvame' va confessar que havia empitjorat després de la mort de la seva amiga, ja que s'havia emportat un gran disgust. Recentment han sortit unes publicacions que demostren el mal moment del col·laborador.

Kiko Hernández va pensar que el millor per solucionar la situació era canviar d'habitatge, ja que abans gaudia d'un domicili amb massa espai. Fa un temps que li van diagnosticar la malaltia i des de llavors té dificultat per fer alguns moviments.

El públic pensava que la situació havia arribat a la seva fi, però la veritat és que no ha fet res més que començar. Cada dia que passa té més dolors i els seus fans estan preocupats per alguns dels seus comportaments.

Les xarxes socials s'ha fet ressò d'unes imatges bastant cridaneres. En elles apareix el tertulià acompanyat d'una misteriosa dona que l'ajuda a caminar. 

La pèrdua de Mila Ximénez no ha fet més que empitjorar la situació, ja que el seu estat anímic està força debilitat. Alguns espectadors de 'Sálvame' han notat que en les últimes tardes ha perdut la força que el caracteritzava.

L'artritis psoriàsica és una malaltia que afecta les articulacions, encara que també pot ocasionar danys a la pell. Aquesta és la raó per la qual el col·laborador a vegades va a treballar amb uns guants especials.

Tot i que el seu personatge públic genera una gran controvèrsia, hi ha molta gent que està preocupada per ell. Alguns usuaris d'Instagram han començat a fer especulacions que podrien provocar cert descontentament.

Kiko Hernández pateix el rebuig dels espectadors

El col·laborador ha protagonitzat unes imatges que han desfermat centenars de rumors. Hi ha qui assegura que no trigarà molt de temps a abandonar la petita pantalla, ja que l'artritis psoriàsica està acabant amb tota la seva energia.

«Ja gairebé no pot ni caminar», escriu un dels seus detractors en xarxes socials. Recordem que el tertulià té al darrere una legió d'enemics. I més ara que ha decidit donar suport a Rocío Carrasco.