Muntatge fotogràfic de Xisca Perelló i Rafa Nadal

Rafa Nadal dona l'última hora sobre l'estat del seu bebè a punt de néixer

La dona de Rafa Nadal no està passant les millors setmanes del seu embaràs

No estan sent unes setmanes fàcils per a Rafa Nadal. A finals d'agost, la seva dona, Xisca Perelló va ingressar a un hospital de Palma per problemes amb l'embaràs. Es tractava de la setmana 31 de gestació.

Poc se sap de la notícia de la dona del tennista, que encara està a l'hospital. De totes maneres, Rafa Nadal i la seva germana, Maribel Nadal, sí que han dit com es troben ells en aquests complicats moments.

El nadó, que naixeria a l'octubre, és el primer fill de la parella. També és per aquest motiu que estan més preocupats del que és normal.

La jugada de Rafa Nadal a la Laver Cup

El 22 d'agost, Xisca va ser ingressada a una clínica privada de Palma de Mallorca. Tal com va publicar El diario de Mallorca, la dona del tennista havia d'estar ingressada fins a la setmana 34 de gestació.

Quan va ingressar a finals d'agost, era la setmana 31. Els metges van voler que es quedés a l'hospital perquè no descartaven que Perelló hagués de passar pel quiròfan. Enmig d'aquesta voràgine, Rafa Nadal havia de continuar complint els seus compromisos professionals com a tennista. Fa pocs dies que el guanyador de 22 Grand Slams va viatjar a Londres per donar suport al seu amic i company, Roger Federer.

Rafa Nadal i Xisca Perello
Rafa Nadal posa amb Xisca Perelló | GTRES

«Vaig trucar a Nadal després del US Open per comentar-li la meva retirada. Volia dir-li-ho abans que comencés a fer plans sense la Laver Cup. Rafa em va dir que faria tot el possible per ser-hi amb mi», va explicar el tennista suís.

Que pogués viatjar i ser allà  amb ell va significar molt per a Federer. «Això va tornar a demostrar que signifiquem mot l'un per a l'altre i el respecte que ens tenim».

El seu company a la Laver Cup va reconèixer que «va ser un esforç increïble de part de Rafa». Per això, mai oblidarà el que va fer per ell a Londres. La imatge dels dos jugadors fent-se costat l'un a l'altre a la banqueta i emocionats va fer la volta al món i va significar un pas més per a la història del tennis.

Roger Federer i Rafa Nadal
Roger Federer i Rafa Nadal, emocionats a la 'Laver Cup' | TWITTER

 

El suport de Maribel Nadal a Xisca Perelló

Durant aquestes complicades setmanes d'embaràs, Maribel Nadal s'ha tornat un gran suport per a la seva cunyada. Des de la clínica li haurien dit que el dia que li donessin l'alta, no podria tornar a casa seva, a Porto Cristo, perquè és lluny de l'hospital.

Maribel Nadal, en canvi, viu al centre de Palma de Mallorca. Pel que se sap, s'hauria ofert perquè la seva cunyada pogués fer repòs absolut a casa seva. L'última hora de l'estat de la dona del tennista es coneix per la seva germana, Maribel, que va assistir el 27 de setembre a un acte en representació de la Fundació Rafa Nadal.

Rafa Nadal amb la seva germana Maribel i Xisca
Rafa Nadal amb la seva dona i amb la seva germana, feliços després de la victòria al 'Roland Garros' | GTRES

Tot i que va intentar esquivar els mitjans i tot i que  les seves declaracions van ser breus, finalment, va confessar que tots dos estaven «molt bé», referint-se al jove matrimoni.

Maribel Nadal és un suport molt gran en aquests moments per al seu germà i per a la seva cunyada. A més, com s'ha pogut veure en esdeveniments a què han assistit junts, tots tres tenen una gran relació.

El matrimoni espera un nen o nena?

Tot i que ni Rafa Nadal, ni ningú del seu entorn ha dit res de moment, el cert és que la revista ¡Hola! ha revelat que la parella estaria esperant un nen. Encara falta la confirmació d'aquestes sospites per part del tennista, però, si fos veritat, Xisca Perelló podria tenir un mini Rafa. Qui sap si serà un apassionat del tennis també.