Primer pla de Rafa Nadal.

Rafa Nadal apareix sense el seu fill i revela per què han hagut de separar-se

Rafa Nadal torna a marxar de casa per a disgust de la seva dona

Rafa Nadal està en un núvol. El seu fill va néixer tot just fa un mes i tot va anar sobre rodes. El petit va venir al món en les millors condicions i en aquestes primeres setmanes de vida, tant ell com Xisca Perelló han estat a sobre del menut en tot moment. Quelcom normal tractant-se d'un nounat. 

Però, per desgràcia, Nadal aviat haurà de marxar de casa per complir els seus compromisos professionals. Aquesta setmana, Rafa Nadal disputarà el Master 1000 de París-Bercy, el darrer gran torneig de la temporada. Tanmateix, abans, el de Manacor ha decidit anar a un enllaç matrimonial a l'illa de Mallorca perquè es casava un dels seus millors amics.

Nadal marxa de nou

Estem parlant de Tomeu Salvà, un dels homes de més confiança per a Rafa durant tota la seva carrera, que s'ha casat amb la seva xicota, Neus Bestard.

Fotomuntatge de Rafa Nadal i Xisca Perelló.
Rafa Nadal se n'ha anat de casa per anar a un enllaç | GTRES

A l'enllaç, que ha tingut lloc en una extensa finca mallorquina, hi ha anat el marit de Xisca Perelló amb la seva mare i la seva germana Maribel.

El tenista sabia que havia d'estar en aquest casament tan important. Per això, decidia fer un lloc a la seva atapeïda agenda per deixar-se veure per allà i passar el dia amb el seu amic Tomeu.

El tenista no podia faltar a l'esdeveniment del seu gran amic

A aquest enllaç no hi han assistit Xisca Perelló ni el seu petit, Rafa Jr, sinó que s'han quedat a casa més tranquils i allunyats de l'enrenou d'un casament.

Tot i que el tenista no va compartir cap fotografia a les seves xarxes socials, altres no han fet igual. Alguns convidats o treballadors de l'esmentada finca han compartit a les xarxes algunes de les fotografies posant al costat del tenista.

Foto de Rafa Nadal i Xisca Perelló.
El matrimoni s'ha separat per culpa d'un casament | Europa Press

Això sí, la seva germana Maribel Nadal sí que ha publicat algunes fotografies al compte oficial d'Instagram, però en cap de les tres que ha penjat apareix el seu germà. Sobre la familiar de Nadal, l'hem pogut veure posant en ple finca amb un elegant mono negre i al costat de la seva mare.

Per part seva, la mare de Rafa Nadal lluïa un vestit llarg de lunars i queda clar que totes dues van optar per dos 'looks' fàcils de portar i sense cap mena de complicació.

Rafa Nadal se'n va de casament i deixa sola Xisca

La veritat és que hem sabut de l'assistència de Rafa Nadal a l'esdeveniment perquè una banda musical va publicar una foto a les xarxes.

«Regals de l'Univers, amb la nostra llegenda del tenis», deia el missatge al costat d'aquesta imatge en què veiem Nadal passant un feliç dia a la seva illa preferida.

Imatge de Rafa Nadal a la boda del seu amic Tomeu Salvà
Rafa Nadal a la boda del seu gran amic, Tomeu Salvà | Instagram

Tomeu Salvà és amic de Nadal des de la infància i han estat rivals a les pistes des que eren nens. Tot i que les seves carreres no tenen res a veure, ja que la de Salvà va acabar molt abans del que s'esperava i va ser poc reeixida.

«Vam créixer junts, som molt amics, com germans. Vam arribar a ser 1 i 2 d'Espanya i campions mundials en juvenils. Jo me'n vaig anar a Barcelona i ell es va quedar a Mallorca, als 14 anys, i vaig deixar de jugar amb 21 perquè no podia suportar la pressió», confessava Salvà fa temps.

«Va ser molt dur per a mi veure que Rafa havia evolucionat i jo no podia seguir el seu ritme. Vaig sentir una enveja sana, però això va acabar fent-me impacient i rendint-me. Era evident que tenia molt de talent i seria molt bo, però ningú no podria haver imaginat els èxits que ha aconseguit», comentava fa uns anys.