Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
José Fernando Ortega

José Fernando revela el nom del seu veritable pare i el jutge dicta sentència

José Fernando ha pres una decisió

José Fernando s'ha convertit en una de les cares més conegudes de la crònica social. I tot perquè la seva família és al punt de mira constantment. El paparazzi Diego Arrabal assegura que la seva mare biològica vol concedir una entrevista per treure a la llum la trista veritat. El colombià va arribar a Espanya el 1999 i des d'aleshores no ha tornat a saber res d'ella, així que està molt confús.

José Fernando va tenir una sèrie de problemes legals i el 2017 va decidir ingressar en un psiquiàtric per complir la seva condemna. Els metges asseguren que ha seguit el tractament correctament, així ben aviat podrà abandonar el centre. El jutge ha dictat sentència i, si tot continua així, podrà tornar a casa a finals de desembre.

José Ortega Cano amb el seu fill
José Fernando ha acabat el seu tractament. | EUROPA PRESS
 

José va parlar amb diversos periodistes abans d'internar al centre, però fa un temps que no respon a les trucades de cap mitjà. Tot i això, a Telecinco han parlat amb fonts properes que han assegurat una cosa important: té clar qui és el seu pare. I ha revelat el seu nom al seu cercle privat: Ortega Cano, l'únic que no li ha fallat des que va deixar Colòmbia.

José sap que el torero ha fet grans esforços i l'ha cuidat molt, per això n'està tan penedit. Els seus errors l'han portat a una situació molt delicada i fa cinc anys que compleix condemna, però tot això ja forma part del passat. Està a punt de reprendre la seva vida i ha convençut el jutge perquè li doni els permisos necessaris.

Ortega Cano ha parlat a Fiesta per explicar com se sent davant l'aparició de la mare biològica dels seus fills. Reconeix que és un assumpte dolorós, però promet que està tranquil perquè sap que no té res a amagar. Gloria i José no porten el seu ADN, encara que tenen clar que ell és el seu veritable pare perquè els ha criat i els ha protegit.

José Fernando va confiar en les persones equivocades

José, abans d'ingressar al centre de rehabilitació, va confiar en els amics equivocats i va fer una sèrie de confessions molt dures. Va reconèixer que havia estat preocupat pels seus orígens, tot i que sempre ha deixat clar el que sentia pel torero. Segons ha sortit publicat, Rocío Jurado sempre va ser sincera amb ell i no li va amagar que la seva família biològica era una altra.

Imatge de José Fernando i Gloria Camila
José Fernando ha rebut la millor ajuda. | Instagram
 

El fill d'Ortega Cano és al punt de mira, ja que l'últim examen del jutge és favorable i aviat complirà la seva condemna. Ara ve el pitjor: reprendre la normalitat i fer front a la pressió dels reporters, que estan buscant respostes. Per això ha parlat amb diverses fonts que han transmès una cosa: només confia en el torero, en el seu pare real.

José Fernando sap molt bé com funciona el negoci del cor perquè ell ha fet tractes amb molts periodistes. El problema és que ara ha d'anar amb molt de compte perquè la situació és realment complicada. Les seves germanes estan en peu de guerra i ja hi ha una víctima: Gloria Camila, que ha estat enxampada plorant al mig del carrer.

José Fernando té clar el que farà

José va rebre una herència milionària de Rocío Jurado i va estar a la vora de la ruïna, però Ortega Cano va aconseguir reconduir la situació a temps. Segons ha sortit publicat, el torero ha invertit part d'aquests diners a comprar un habitatge per al seu fill. Suposadament, seran veïns i així podrà tenir-lo més controlat, ja que encara ha d'estar sota vigilància.

El germà de Rociíto es pot sentir orgullós, ja que ha deixat enrere aquesta complicada situació i ara és un home nou. L'únic que importa és que la seva família estigui bé, per això mantindrà un perfil baix. També s'ha especulat amb la possibilitat que torni a parlar amb Carrasco.