Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Rafa Nadal.

Rafa Nadal parla amb Xisca Perelló i li explica que els rumors són certs

Nadal no pot negar la realitat

Rafa Nadal està feliç després d'haver estat pare per primera vegada amb Xisca Perelló. El matrimoni, que fa més de 15 anys que està junt, sempre ha tingut la intenció de ser pares. Però la carrera de Rafa, tan vertiginosa, ha endarrerit uns anys l'embaràs de la noia mallorquina.

Finalment, tant Rafa com Xisca van decidir que aquest any era el més idoni, no gaire lluny de la retirada del balear, per tenir el seu primer fill. El passat 8 d'octubre naixia sense cap mena de complicacions Rafa Jr. per a alegria del matrimoni i de tota la seva família.

Nadal i Xisca complien aquest somni que tant havien desitjat, però que per unes coses o altres no havien pogut dur-ho a terme fins ara.

Nadal ha confessat a la seva dona que es veurà amb una altra

El cas és que un mes després del naixement del nen, Nadal ha hagut de començar a pensar en la seva carrera. I és que, malgrat estar a la seva recta final, encara li queden molts compromisos i possibles Grand Slam per jugar.

Foto de Rafa Nadal i Xisca Perelló.
El matrimoni es separarà durant un temps llarg. | Europa Press
 

Rafa viatjava a París fa uns dies per disputar el Master 1000 de París-Bercy, encara que la veritat és que s'ha notat que el tennista de Manacor tot just feia una setmana que estava d'entrenaments.

Ha estat prop de dos mesos aturat per culpa d'una lesió i això es nota. Després d'aquest compromís, en què no va poder superar les primeres rondes, el marit de Xisca haurà de disputar diversos partits d'exhibició per Llatinoamèrica i Centreamèrica.

Paula Badosa es retrobarà amb Nadal a finals del 2022

Són molts dies lluny de la família, i el cas és que Nadal està dolgut perquè volia estar amb el seu fill en els primers mesos de vida. Però sap que la seva carrera ha de continuar i potser d'aquí a un any, quan deixi la raqueta aparcada, podrà dedicar-li tot el temps del món al seu fill.

Foto de Paula Badosa.
Paula Badosa es trobarà amb el balear molt aviat. | GTRES
 

A més d'aquesta gira per la qual creuarà l'Atlàntic en els pròxims dies, el balear té un altre compromís signat per a finals d'any. Més concretament, el tennista mallorquí haurà de desplaçar-se fins a Oceania per disputar la United Cup a les ciutats australianes de Brisbane, Perth i Sidney.

Allà jugarà del 29 de desembre al 8 de gener, per la qual cosa no podrà passar el Cap d'Any amb la Xisca i el seu petit, ni possiblement el Nadal.

La United Cup unirà els dos famosos tennistes

Parlem d'un campionat que es juga en format de dobles i Rafa Nadal ja sap que al seu equip hi tindran una altra dona. Ja ho ha comunicat a Xisca Perelló i l'afortunada no és cap altra que l'espanyola Paula Badosa.

Badosa, tot i haver triomfat fa un parell d'anys al circuit ATP, els seus últims tornejos no han estat els millors i espera que la mala ratxa de resultats canviï aviat. Vol que aquest torneig que jugarà amb Rafa Nadal al país australià l'ajudi a remuntar.

La United Cup està organitzada de manera que participen fins a 16 països en sis grups de tres. Després de la fase inicial del torneig, els primers de cada grup jugaran entre ells i posteriorment hi haurà una final entre els dos millors equips.

Cal destacar que Paula Badosa i Rafa Nadal no seran els únics espanyols que disputaran aquest torneig australià. La United Cup ha facilitat una llista de jugadors que hi formaran part d'aquí a poc més d'un mes. I entre ells hi ha Pablo Carreño, Albert Ramos, David Vega, Nuria Párrizas i Jessica Bouzas.