Primer pla de Ramón García.

Ramón García deixa a la seva exdona molt preocupada després dels greus insults

Ramón García ha protagonitzat un vergonyós incident en directe

Ramón García és, amb 60 anys, un presentador d'aquells 'de tota la vida'. Veterà de la televisió, sempre serà recordat per les seves retransmissions de Las Campanadas a TVE, amb la seva mítica capa negra.

Ramón ha viscut una etapa una mica trista i convulsa. La seva separació inesperada de Patricia Cerezo el portava a l'actualitat i no precisament pels seus èxits professionals. Transcorreguts uns mesos de la seva ruptura i amb les aigües una altra vegada calmades, Ramón ha aconseguit estabilitat vital.

A més, fa poc ha aconseguit vendre el domicili familiar que en el seu moment va compartir amb Cerezo i amb les seves dues filles, Natalia i Verónica. L'operació immobiliària ha satisfet les expectatives de García i, a poc a poc, ell també s'adapta a la seva nova normalitat.

Així doncs, ningú no s'explica l'atac de mala llet que ha protagonitzat Ramón García en directe.

Ramón García envia «a prendre per...» una teleespectadora

Ramón García és el presentador estrella d'En compañía, un espai de Castilla-La Mancha TV que té com a objectiu «ajudar a posar fi a la solitud dels castellano-manxecs». Es tracta d'un programa de tarda en què, entre altres seccions, es truca als televidents per regalar-los un pernil si responen a les qüestions correctes.

Ramón i la seva companya a plató Gloria Santoro, van començar la secció amb una trucada.

Va respondre una senyora a qui García es va presentar educadament. «Deixeu-vos de ximpleries, si us plau... Vinga, vagi vostè a fer punyetes, home». I va penjar.

La cara del Ramón era un quadre, mentre que ella intentava sortir del pas. «Truqueu-li una altra vegada, si us plau», deia un trist i decebut Ramón.

Es repetia la trucada, ja que «potser pensava que era una broma o alguna cosa així». «Senyora, que no és broma, no pengi, que som nosaltres, de la tele...». I la dona responia «que tant me fa, que a mi no m'interessen les ximpleries aquestes...».

Imatge de Ramón García i Gloria Santoro.
Ramón García ha perdut els nervis en directe. | Castilla-La Mancha TV
 

Aquí Ramón ja es va començar a emprenyar. «Bé, doncs a mi tampoc vostè. Adeu, senyora, bona tarda. Quina gent més maleducada que hi ha, eh? Quin fàstic!».

Gloria volia donar pas a una altra trucada, però Ramón va començar a deixar anar la seva pròpia ràbia. «És que hi ha gent maleducada, co**. Amb tot l'afecte i amb tot el respecte, a prendre per cul, home!».

La seva companya no s'ho podia creure. «Potser l'hem enxampat en un mal dia». Ell cridava: «M'és igual, que estic fins a les pilotes de la gent maleducada. Si la gent és educada, som educats, si són maleducats, nosaltres també».

Després va veure que s'estava passant i va recular, però ja era tard. Les xarxes ja criticaven Ramón per haver perdut inexplicablement els nervis.

«Bé, potser sí que tenia un mal dia, disculpi'ns». Aquí està la seqüència completa dels fets.

Ramón García critica les paraules de la seva exdona

Potser el mal humor de Ramón García és degut a algunes qüestions com la que va passar fa pocs dies. La seva exdona, Patricia Cerezo, ha refet la seva vida i en paraules seves, ha aconseguit «renéixer i reinventar-se».

Ha girat full, s'ha atipat de ser «la dona de» i ara vol brillar per si mateixa. No li guarda rancúnia a Ramón, però sí que ha parlat obertament de la dificultat de viure al costat d'una persona tan mediàtica.

García ha vist amb desgrat les paraules de la seva exparella. Segons va publicar La Razón, no li han agradat «perquè no tenen cap mena de sentit a aquestes altures de la vida, entre altres coses perquè, després de trencar, van arribar a l'acord de no treure a la llum les picabaralles del passat».