Primer pla de Ramón García.

Ramón García, trencat per una foto de l'exdona en ple carrer

Ramon no ha assimilat bé que l'hagin deixat per un altre home

Ramón García va acomiadar el 2021 com un dels pitjors anys de la seva vida. Va haver d'enfrontar-se a la pèrdua de sa mare i a una separació matrimonial.

S'havia proposat girar full i començar de zero amb l'arribada del 2022, però no sembla que sigui senzill.

Gairebé cada setmana es troba a les revistes alguna foto de la seva exdona amb la nova parella. Patricia Cerezo fa diversos mesos que surt amb l'enginyer de Tuenti Kiko Gámez i entre ells la relació marxa vent en popa.

Per a sorpresa de Ramón, qui havia estat la seva dona durant tants anys va trigar molt poc temps a recuperar-se de la ruptura. Va aconseguir refer la seva vida amb una altra persona en qüestió de setmanes. Ara, les imatges de tots dos en actitud afectuosa són habituals.

Ramón García i la seva exdona, Patricia Cerezo.
Ramón García i la seva exdona, Patricia Cerezo. | Europa Press 

Recentment se'ls va poder veure sortint a menjar i regalant-se petons i abraçades, com si fossin uns adolescents. Fa la sensació que Patrícia intenta recuperar el temps perdut. La relació va tan de debò, que al cap de poc temps de començar a sortir ella ja el va presentar a les seves filles i a la seva mare.

Això demostra que Kiko està molt integrat a la família i que ella es troba molt còmoda al seu costat. Se la veu radiant i amb ganes de fer coses. Fa uns dies, la parella compartia vetllada amb la mare de Patrícia i no van tenir inconvenient a mostrar-se naturals.

Es van dedicar gestos d'afecte i mirades còmplices, com recull la revista 'Semana'. El presentador de televisió, per la seva banda, intenta portar el millor que pot aquesta nova situació. Per ell és dur veure la seva excompanya als braços d'un altre home.

El desgast a la relació va ser el motiu esgrimit per la parella per justificar la ruptura. Però Ramón García va comprovar com en molt poc temps l'exhostessa s'il·lusionava amb aquest nou amic. Això va fer sospitar més d'un sobre una possible infidelitat per part d'ella.

La nova parella de Patricia és veí de Pozuelo de Alarcón i treballa a Tuenti com a director de marca global i 'product marketing'. El fet que l'ex del presentador ja l'hagi presentat a tota la seva família és un indicatiu d'una cosa important. Demostra que és un festeig estable i amb projecció de futur.

També és habitual que es deixin veure junts a festes amb amics durant la nit madrilenya. Cosa que no era tan comú quan ella vivia amb el basc. Era més discreta i possiblement no tenia una vida social tan activa.

Però el seu estat ha fet un gir radical en els darrers mesos. Afronta una nova etapa, on sembla que s'ha tret de sobre uns quants anys.

Ramón García tracta de mantenir unida la família

Ramón García anunciava l'estiu passat que el seu matrimoni s'havia trencat després de 24 anys de relació. Tot i això, va mostrar la seva intenció de seguir tenint un enllaç amb la seva ex. Ho deia sobretot pensant en el benestar de les filles.

De fet, es va mudar a un habitatge proper al de la seva exdona per poder-hi estar. Així no hi hauria motius perquè hi hagués un distanciament amb les joves.

Ramón García posant amb la família el mes d'octubre passat.
Ramón García posant amb la família el mes d'octubre passat. | Gtres 

Un cop anunciada la separació, se'ls va poder veure junts alguna vegada. Un d'aquells dies va ser durant l'aniversari de la seva filla Natalia, que celebrava la majoria d'edat. Van posar davant dels mitjans amb molta normalitat, com si no hagués passat res.

Per superar aquest mal tràngol, Ramón García s'ha refugiat a la feina. Allà aconsegueix evadir-se dels problemes que el persegueixen des de l'any passat.