Ramón García posant amb la seva dona, Patricia Cerezo, en un photocall

Ramón García se separa de la seva dona després de 24 anys de matrimoni

La parella ja estaria vivint en cases separades

Semblava impossible que es pogués trencar una de les parelles més unides del panorama televisiu espanyol, però finalment ha estat així. I és que Ramón García i la seva dona, Patricia Cerezo, han decidit posar fi a la seva relació. Segons recull la revista 'Semana' a la portada, el presentador i la seva dona se separen després de 24 anys de matrimoni.

La publicació afirma sense cap dubte que ja no hi ha marxa enrere per a aquesta decisió tan dràstica. Tant és així que haurien fet un pas que sembla definitiu. La parella hauria posat a la venda la casa familiar que tenien a la localitat madrilenya de Pozuelo de Alarcón.

La notícia ha sorprès propis i estranys. Realment, semblaven un dels matrimonis més consolidats que era impossible que es pogués acabar. Però, finalment, per motius que no es coneixen, han cregut que és el moment de posar fi a la seva convivència.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

I és que el citat mitjà explica que els dos ja faria un temps que viuen per separat, decisió molt diferent de la qual van prendre Amelia Bono i Manuel Martos. És més, ja hauria iniciat els tràmits per a la seva separació. En aquest sentit, confirmen que cada un estaria vivint en un pis molt proper al domicili que compartien amb les seves dues filles.

Natalia, de 17, i Verónica, de 14, són sens dubte les principals afectades per aquesta sobtada separació. Tanmateix, la revista no confirma amb quin dels seus progenitors s'haurien instal·lat durant aquests dies.

El primer estiu que viuran separats

Realment costa creure que no es repetiran imatges on es podien veure cada estiu en què demostraven l'amor que sentien. Era habitual veure'ls estiuejar amb les seves filles per la costa de Cadis. En més d'una ocasió, com en l'estiu de 2018, van ser captats gaudint d'unes vacances en família.

Però ja no serà així. Després d'aquesta notícia, serà el primer estiu que no passaran junts des que es van conèixer fa més de 20 anys.

D'altra banda, encara no se sap on passaran aquests dies Ramón i Patricia. I és que amb prou feines s'acaba de donar a conèixer la seva separació.

La seva història d'amor semblava d'aquelles que no podia acabar mai. El presentador ha explicat més d'una vegada l'enamorament que va sentir quan la va conèixer. Van coincidir per primera vegada quan ella era hostessa de '¿Qué apostamos?'.

El conductor de programes com el 'Gran Prix' no ho va tenir fàcil des d'un principi. Ell mateix confessava que hi va haver de pencar. Encara que finalment, els seus intents per conquistar-la van tenir èxit.

El cop més dur que va viure la parella: la pèrdua d'un fill

Els 24 anys que han compartit com a dona i marit han estat plens de felicitat. Tanmateix, també és cert que han patit algun sotrac. Va ser en el programa de TVE, 'Lazos de sangre', on Ramón García va relatar el seu pitjor moment de la parella.

Possiblement no hi ha experiència més complicada per a un matrimoni que la pèrdua d'un fill. I al presentador li va agafar en plena activitat laboral.

«Hi ha vegades que et passa una desgràcia i et toca fer un directe, i fas el millor programa de la teva vida. Jo he tingut pèrdues personals, i fins i tot vaig perdre un fill fent un assaig d'un '¿Qué apostamos?'», lamentava.

Va ser un avortament natural, seguia explicant. «Vaig fer el programa, la meva dona estava encara asseguda allà abans de fer-li el raspat i els meus pares estaven al costat. Jo vaig fer el programa, i ningú es va assabentar», concloïa.

Malgrat el seu adeu com a parella, el més probable és que segueixin units per una gran amistat. Sobretot sabent el molt que Patricia estima la seva família política. Només cal veure el gran dolor que li va produir la mort del seu sogre en 2019.

Explicava com el pare de Ramón García, amb el mateix nom que el seu fill, «m'ha tractat i estimat com a una filla». Així Ramón pare era «la bondat personificada». «He tingut la sort en aquesta vida de tenir al millor sogre del món», escrivia Patricia en el seu Instagram.