Primer pla de Ramón García mig somrient.

Ramón García i la trucada que demostra que va de debò

Ramón García i la dona amb qui ha protagonitzat un divertit moment

Se sap ben bé que des que Ramón García es va separar de Patricia Cerezo, amb qui té dues filles en comú, aquest no ha donat clars senyals de voler tornar a enamorar-se. De manera que, mentre la seva exdona refeia la vida al costat de Kiko Gámez, el presentador, per contra, semblava haver tancat la porta a l'amor.

Per ara, tot apunta que és així, ja que en aquests moments el basc no està pensant a tornar a il·lusionar-se, ni de bon tros. De fet, està summament centrat en la seva vida professional, sobretot en el programa de televisió que presenta, En compañía.

Justament, aquest espai promou ajudar a posar fi a la solitud dels qui ho necessitin, en concret, persones de la tercera edat. Per això, cada tarda, de dilluns a divendres, Ramón García, amb la seva companya Raquel Martín Menor, truquen de manera aleatòria un número per oferir companyia a la persona interessada.

És en aquest precís instant on sorgeixen els moments més divertits i, fins i tot, icònics del programa. De fet, això és el que va passar el 3 de gener, ja que s'acaba de filtrar un vídeo en xarxes socials en què apareix Ramón García amb una altra dona.

Laura, la dona que ha protagonitzat un moment divertit amb Ramón García

Des que Ramón García exerceix de presentador del programa manxec En compañía, pot dir clar i net que compta amb una gran quantitat d'anècdotes. Això sí, tant bones com dolentes.

Primer pla de Ramón García.
Ramón García ha protagonitzat un moment icònic a les xarxes socials. | GTRES

Per sort del locutor, aquesta vegada, l'experiència ha estat positiva. Tot va començar quan el 3 de gener ell i la seva companya, Raquel Martín Menor, van decidir trucar a un número aleatori. Va ser llavors quan van contactar amb una dona, el nom de la qual era Laura.

Això sí, allò que prometia ser una situació molt quotidiana, la veritat és que va acabar convertint-se en tot el contrari. Ni el mateix Ramón García s'esperava que succeís allò que va acabar passant.

«Tu no ets Ramón García. No m'enganyis», començava dient la dona en qüestió. Davant l'impacte del presentador, ja que s'havia quedat sense paraules, la Raquel li va contestar. «No, no l'enganya, de veritat, és Ramón García. Jo soc Raquel Martín Menor, el programa és En compañía».

No obstant això, Laura va tornar amb el tretze són tretze, ja que continuava mantenint que no es tractava del basc. «Pregunti'm coses», va dir llavors el locutor amb el propòsit que la convidada no en dubtés. «Sí que soc jo, si engega la tele em veurà amb Raquel», prosseguia.

«Em sembla que és una broma», deia entre rialles Laura. «No té la tele a prop, Laura?», insistia el presentador. Va ser llavors quan Laura va posar el programa presentat per Ramón García i va afirmar que ja els estava veient.

«Ara ja s'ho creu, oi?», preguntava l'exmarit de Patricia Cerezo. «És que em semblava la veu d'una altra persona», es justificava. «Bé, de vegades pel telèfon sona diferent». Després d'aquesta conversa, just abans d'acomiadar-se, tots dos presentadors van desitjar un feliç any nou a la convidada.

L'enuig de Ramón García amb una convidada

D'altra banda, no només Ramón García ha protagonitzat moments divertits amb aquesta mena de trucades. N'hi ha algunes que han provocat que el basc perdi la paciència més d'una vegada. Justament això va passar el juliol de l'any passat, quan Ramón García va protagonitzar un enuig històric a l'espai.

La dona de la trucada, lluny de ser com la Laura, va ser molt descortès amb el locutor. «Deixes de ximpleries, aneu-vos-en a fotre el camp», li deia. «No pengi, que no és broma, que som de la televisió», li va contestar Ramón García.

Tanmateix, la convidada va insistir que no li agradaven aquestes «ximpleries» per després donar per acabada la conversa. «A mi tampoc (m'interessa) vostè, bona tarda. Quina gent tan maleducada, quin fàstic, quina gent més maleducada. Hi ha gent faltona i maleducada. Amb tot l'afecte i respecte, aneu-vos-en a prendre pel cul», va esclatar.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp