Imatge de Rocío Jurado i Pedro Carrasco

La veritable raó per la qual Rocío Jurado va divorciar-se de Pedro Carrasco

'La més gran' també va parlar del seu matrimoni com ho està fent ara la seva filla

Malgrat que ara és Rocío Carrasco la que protagonitza els titulars després d'explicar el calvari de maltractaments viscuts durant el seu matrimoni amb Antonio David Flores, en el passat van ser els seus propis pares els que van ser notícia. I va haver-hi un any en què especialment es va parlar del matrimoni entre Pedro Carrasco i Rocío Jurado, 1989, precisament l'any en què els dos feien oficial la seva separació. 

Encara que diem els dos, en realitat va ser la cantant la que realment va donar la notícia, en una comentadíssima entrevista a la revista 'Interviú' publicada el 4 de juliol d'aquell any. I Rocío Jurado no podia ser més clara en aquest moment: «És veritat, Pedro i jo ens hem separat», així ho explicava al periodista que va publicar l'entrevista en exclusiva. 

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

L’exclusiva que va confirmar la separació entre la mediàtica parella

La cançonetista confirmava llavors que el fos el seu marit durant diversos anys i el pare de la seva filla Rocío, que en aquesta època tenia dotze anys, ja no vivia a la casa familiar. I és que l'antic boxador s'havia mudat a una altra casa, encara que és cert que no a molts carrers d'allí, amb la idea que tot seria una separació passatgera i que amb el temps podria recuperar l'amor de Rocío. 

Però la veritat, és que Rocío Jurado tenia molt clar que la seva història amb el pare de la seva filla s'havia acabat, encara que no volia fer mal al que havia estat l'home de la seva vida durant els últims anys. «Jo no vull que Pedro pensi que té una oportunitat, una porta oberta». 

I la cançonetista deixava entreveure que la decisió que va prendre en aquest moment, estava molt meditada. Les coses entre la parella feia molt de temps que no anaven bé i segurament van estar en una profunda crisi durant més de 6 mesos. Tot aquest període va estar ple d'enfrontaments, discussions, de converses que no anaven a cap part i que demostraven que les diferències entre ells eren ja insalvables. 

A més de parlar sobre el que els havia portat a distanciar-se, Rocío Jurado també va tenir temps de parlar alguns rumors que havien sorgit sobre ella. I és que en aquella època, va haver-hi qui la va voler relacionar amb un pilot d'Ibèria i amic de la família, José Antonio Revuelta. És cert, però, que les seves paraules van ser més aviat tèbies: «T'ho dic de veritat, jo d'això no parlo», relatava al periodista que deia com va canviar la mirada intentant canviar de tema. 

Com ho va viure llavors Rocío Carrasco? 

I mentre mantenien aquesta conversa a la seva casa de Madrid, era allí present Rocío Carrasco, que llavors era encara una nena. La seva mare confirmava al periodista que alguna cosa sabia sobre la seva separació: «Home, té dotze anys i s'adona. I sap que el seu pare ja no dorm aquí».

Si bé és cert, que encara que sentirà parlar a la seva mare del seu pare, en aquest moment s'ho prenia com una petita de 12 anys que llavors acabava d'arribar del col·legi, amb les ganes de combatre la calor de l'estiu llançant-se a la piscina. «Me les donen demà. Has d'anar amb papà al col·legi», deia Rocío quan de manera anecdòtica la seva mare li preguntava per les seves notes. 

Pedro Carrasco mantenia les esperances de tornar a estar junts

'Interviú' també va voler parlar en aquests moments amb l'altra part implicada. I la veritat és que la postura de Pedro Carrasco no podia ser més diferent. Encara que admetia ja no viure al costat de la seva família explicava, amb un cert optimisme, que «estem resolent els nostres problemes i problemetes, que els tenim. I jo estic més fora que dins». 

Es mostrava confiat que tot se solucionés i explicava que la situació estava sent molt dura: «I no només per la falta de Rocío i Rociíto, també pel meu pare. Però penso i espero que tot vagi a bon fi».