María Patiño al plató de 'Sálvame' durant una edició del programa

Revelen el dineral gastat per María Patiño després de 20 anys d'operacions

La imatge física de la presentadora de 'Socialité' ha canviat molt durant aquestes dècades

María Patiño ha canviat molt des de la seva primera aparició en el món de la premsa del cor. El caràcter de la Ferrol no és el mateix de fa dues dècades, però el seu físic tampoc.

No és cap secret que la presentadora de ‘Socialité’ és una de les habituals dels retocs estètics i fidel defensora d'aquesta mena de medicina que a ella, personalment, li fa sentir-se millor tant per dins com per fora. I és que María Patiño ha passat diverses vegades per quiròfan per a sotmetre's a alguna millora física.

El doctor José Manuel Gómez Villar, tot un clàssic de ‘Sálvame’, analitza els canvis d'imatge dels rostres coneguts de la televisió i aquesta vegada li ha tocat a María Patiño. Als seus 49 anys, la de Ferrol llueix espectacular i el seu físic res té a veure amb el de la periodista que es va donar a conèixer l'any 2000.

Els seus canvis més destacats

Durant tot aquest temps, segons el doctor Gómez Villar, María Patiño s'ha sotmès a un allisat d'arrugues amb bótox en el front que costa al voltant de 350 euros la sessió. A més, la de Ferrol s'ha emplenat les ulleres, pòmuls i el solc nasogenian amb àcid hialurònic, la qual cosa li dóna un aspecte molt més saludable. El preu d'aquesta intervenció ronda els 2250 euros.

Un dels canvis més evidents en el rostre de la presentadora de ‘Socialité’ és la rinoplàstia amb la qual el seu nas ha millorat considerablement. De fet, ella mateixa va reconèixer haver passat per quiròfan per a sotmetre's a aquesta intervenció que li podria haver costat uns 5000 euros.

La de Ferrol també s'ha augmentat i elevat el pit. Res té a veure ara l'escot de María Patiño amb el de fa tan sols uns anys, la qual cosa hauria suposat un desemborsament de 5500 euros aproximadament. Per a evitar la flaccidesa de la zona del coll pel pas dels anys, la presentadora de ‘Socialité’ s'ha sotmès a un lífting cervical que ronda els 6000 euros.

A més, a aquesta extensa llista de retocs estètics cal sumar-li el rejoveniment de les seves mans. A María Patiño li han eliminat les taques de les seves extremitats i li han posat una mica de farciment per a dissimular les mans primes. El somriure de la col·laboradora de ‘Sálvame’ també té preu, uns 800 euros. I és que la periodista gallega porta carilles a la boca i s'ha sotmès també a emblanquiments dentals.

Encara que María Patiño és una gran esportista, que en els seus inicis tenia fins a entrenador personal, el doctor Gómez Villar considera més que probables que la presentadora de ‘Socialité’ s'hagi sotmès a una liposucció amb la finalitat d'eliminar el greix acumulat en el cos. Aquesta intervenció se situa entorn dels 6000 euros.

Collage de María Patiño abans i després de les seves múltiples operacions
L'abans i el després de María Patiño | Gtres

No apte per a tots

És clar que les millores en l'aparença de María Patiño tenen un preu i no és gens assequible per a totes les butxaques. De fet, la periodista gallega s'hauria gastat al voltant de 26.500 euros al llarg de la seva vida en tractaments estètics, i això que pot ser que al doctor Gómez Villar li hagi passat algun per alt. I és que amb els últims avanços en el que al món de la medicina estètica es refereix les tècniques utilitzades per a millorar el físic de les persones passen pràcticament inadvertides en algunes ocasions.

Independentment dels diners que hagi invertit María Patiño en les seves millores estètiques, cal assenyalar que als seus gairebé 50 anys la bona alimentació que segueix i l'esport que practica diàriament també l'han ajudat a mantenir-se així de bé.