Rocío Flores i Antonio David Flores passejant pel carrer

Els documents que demostrarien que Rocío Flores ha estat manipulada pel seu pare

El programa 'Viva la vida' ha aportat noves dades sobre la tàctica que hauria utilitzat Antonio David Flores per separar Rocío Carrasco dels seus fills

Al programa 'Viva la vida' s'ha viscut una tarda molt intensa i plena d'emocions, i és que han aportat en exclusiva uns documents que provarien la total manipulació d'Antonio David Flores sobre els seus fills. Tots ells, analitzats per una psicòloga que ha volgut aclarir en què consisteix l'alienació parental a la qual suposadament s'han vist sotmesos Rocío i David Flores. Ana María Aldon i Terelu Campos —la qual abandonava el plató entre llàgrimes— no han pogut contenir l'emoció en parlar sobre les que molts consideren com les principals víctimes d'aquesta guerra mediàtica que manté l'exparella.

'Viva la vida', un programa molt carregat aquest dissabte

I és que aquestes proves que ha presentat l'equip de 'Viva la vida' deixen molt clar que Rocío Flores ha estat influenciada pel seu pare. De fet, el tertulià arribava a acusar Rociíto de tenir males actituds amb els seus fills abans fins i tot que naixessin. «La mare, en massa ocasions, no ha procurat als seus fills l'atenció i cures que aquests necessiten. Fins i tot abans de néixer, com va succeir en el cas del seu fill menor, malgrat les reiterades crides d'atenció i avisos que els metges i ginecòlegs dirigien a la senyora Carrasco Mohedano: l'estricte i rígid règim d'alimentació a que es va sotmetre Rocío bé va poder ser la causa de les deficiències amb què el fill menor va néixer», pot llegir-se en una demanda que data de l'any 2003.

De fet, cal recordar aquesta demolidora frase que Carrasco pronunciava en el seu documental quan rememorava aquell moment en què descobria la infidelitat del seu marit, i aquest li deia: «Malpariràs al meu fill». No obstant això, segons la sentència del Jutjat número 4 de Madrid, Antonio David Flores hauria tingut molt a veure amb aquesta manipulació sobre els seus fills. I, en concret, sobre Rocío Flores. «La menor no reconeix a la seva figura materna com a figura d'autoritat i mostra un conjunt d'arguments encotillats que resulten molt similars als mostrats pel seu pare», ha afegit el programa. «En general, les descripcions de la menor denoten que ha vingut compartint amb el seu pare la versió negativa de la Sra. Carrasco (atribuint-li a ella tota la responsabilitat del conflicte, en un clima de confiança mútua entre pare i filla».

És a dir, des de 'Viva la vida' insisteixen que Antonio David podria haver-se beneficiat d'aquest vincle que l'uneix amb la seva filla per transmetre-li una visió negativa de la seva mare. Mentre, d'altra banda, Rocío Carrasco hauria lluitat per mantenir allunyats els seus fills dels problemes conjugals. «En ambdós nuclis familiars hi ha arguments contra l'altre, però sembla que el pare ha fet partícips els fills dels problemes derivats de la separació», segons pot llegir-se en el document aportat per l'Agència de la Comunitat de Madrid per a la reeducació i reinserció del menor de l'any 2013.

Uns documents que reforcen la posició de Rocío com a víctima

«Des del nucli matern s'ha intentat mantenir els fills allunyats d'aquestes informacions». Una prova que posaria de manifest el gran interès d'Antonio David per involucrar Rocío i David en la seva guerra, mentre que d'altra banda, la seva mare hauria procurat protegir-los en tot moment. «Quan l'informem que havíem d'informar la Guàrdia Civil de les agressions que havia patit, ella es va negar rotundament que res del que ha passat sortís del centre. Li vam dir que estàvem obligats i que ho havíem de fer». «Ella no parava d'insistir que, per favor, no enviéssim aquest fax a cap lloc, que ella no volia perjudicar la seva filla i molt menys denunciar-la. Si per ella hagués estat, aquest informe no hauria sortit de l'hospital. Tenia llàgrimes als ulls».

Sens dubte, uns documents que afegeixen més llenya a el foc i que donen una mica més de credibilitat a la versió de Rocío Carrasco, tot i que les postures són molt diverses, i tots dos bàndols tenen tant detractors com suports.