La nòvia secreta d'Álex González que ha sortit a la llum de forma inesperada

L'actor ha estat enxampat en actitud molt romàntica amb la seva nova conquesta amorosa

L'actor Álex González sempre s'ha caracteritzat per portar la seva vida privada amb total discreció, a banda que sempre ha evitat pronunciar-se sobre les seves nombroses conquestes. No obstant, això no evita que hagi estat amb altres 'celebrities' prou conegudes com Chenoa, Beatriz Montañez, Mónica Cruz o Adriana Ugarte. Tot i que sempre ha tingut fama de seductor, sembla que en cap d'elles ha acabat de trobar a la seva persona especial. Encara que pot ser que això estigui a punt de canviar, ja que fa poc l'actor ha estat enxampat amb qui sembla ser la seva nova il·lusió.

Rocío Camacho, el nou amor d'Álex González

Un bomba que ha tret a la llum en exclusiva María Patiño a 'Socialité', i amb declaracions de testimonis que han presenciat els dos enamorats en actitud més que afectuosa durant un romàntic sopar que es va perllongar fins al toc de queda. Però, ¿i qui és ella? És una influencer anomenada Rocío Camacho, amb la qual porta diversos mesos intercanviant likes i comentaris a Instagram, la xarxa social en la qual la jove despunta amb més de 600.000 seguidors.

Segons revelava uns dels testimonis que van poder presenciar la vetllada, que va tenir lloc en un exòtic i caríssim restaurant de la capital, amb un preu de 70 euros per persona, la parelleta no va deixar de somriure i mostrar complicitat en cap moment. La veritat és que el lloc escollit per a la cita no podia ser més romàntic, ja que recrea la Itàlia clàssica, el que propicia que la màgia entre tots dos es desenvolupi d'una manera molt natural. «Álex González estava sopant en un conegut restaurant d'aquí de la zona, amb la influencer Rocío Camacho. I, bé, es menjaven amb la mirada», ha explicat la persona que va presenciar la romàntica escena. «Era evident que estan en un inici de relació, perquè hi havia moltíssimes mirades còmplices entre ells, estaven molt encaramel·lats, somreien moltíssim».

A més, el testimoni insistia en què sembla que tots dos estan a l'inici d'una relació i que no van deixar de parlar en cap moment, de manera que la cosa pinta força bé. «No deixaven de parlar, es veia que s'estaven explicant mil coses». «Hi va haver un moment, en què la veritat és que es veia una tensió brutal entre ells, i va començar Àlex a acariciar la mà de Rocío, van estar fent-se carícies, i van estar diversos minuts agafats de les mans, mirant-se. Vaja, que es notava que no era la primera ni la segona cita», ha concretat. I és que segons sembla ja els va veure junts al febrer: «Els vaig veure la tarda del 22 de febrer sobre les 20.30h. Era a la cafeteria d'un hotel molt conegut a prop d'Atocha. Anava caminant i de sobte em vaig quedar parat, perquè vaig veure dues persones somrient, no paraven de somriure i mirar-se als ulls».

Una cosa, que comparteix la persona que els va veure al restaurant, i és que pel que sembla, els dos malbaraten amor pels quatre costats. «Era molt graciós perquè semblava com si estiguessin sols al restaurant i que no hi hagués ningú més», han arribat a assenyalar al programa de Patiño. Al respecte de Rocío, la 'influencer' no ha reconegut mai cap relació, i ha demostrat estar molt centrada en el seu treball a les xarxes socials. De fet, fa poc concedia una entrevista al programa de 'Las Uñas' de Flooxer, on es pronunciava sobre com de malament ho havia passat per culpa de l'ansietat.

Segons relatava la guapíssima jove, es va carregar amb massa feina a l'hora de voler posar en marxa la seva pròpia marca, i llavors la pressió la va fer explotar del tot i la va fer adonar-se de la necessitat de delegar en els altres.


Comentaris

envia el comentari