S'ha acabat el bon rotllo: Rosa Benito declara la guerra a la seva neboda, Rociito

Rociito ha fet demolidores acusacions en el seu documental contra Amador Mohedano i la seva filla Chayo

La guerra dins del clan dels Mohedano no ha trigat a explotar, i és que amb tan sols quatre capítols del seu documental, Rocío Carrasco ja ha carregat sense por contra diversos membres de la seva família, entre els quals s'inclou a José Ortega Cano, Amador Mohedano o la seva cosina Chayo. Tot i que encara ens queda molt per destapar, com ara els motius que la van portar al distanciament amb els seus germans Glòria Camila i José Fernando, o l'arrel d'aquest rancor que la filla de 'la més gran' sembla guardar-li a qui fos marit de la seva mare, ja hem pogut veure un avançament sobre el que Carrasco pensa realment del torero.

Carrega contra Ortega Cano...

«La meva mare es va equivocar en casar-se amb ell», no dubtava a sentenciar la protagonista del moment. Unes demolidores paraules que no li han fet gaire gràcia a Ortega Cano, que ha evitat pronunciar-se al respecte. D'altra banda, qui també ha sortit escaldat ha estat el seu oncle, Amador Mohedano, a qui ha pintat com un home sense escrúpols i a qui només li interessen els diners. Rociíto no dubtava a acusar el germà de la seva mare d'haver tret profit amb l'exclusiva del seu casament, gràcies a la qual es va embutxacar una important suma de diners. Això, sumat a una gran traïció per part seva, ja que suposadament va filtrar unes imatges durant la seva lluna de mel amb Antonio David Flores, trencant així un gran secret que no coneixien ni tan sols els nuvis.

«La persona que estava fent d'intermediari i d'interlocutor tenia un benefici d'això també. I era Amador», sentenciava Carrasco. «A la lluna de mel, nosaltres no sabíem on anàvem fins que no vam pujar a l'avió. Era una cosa que només sabien Amador i Javier Osborne, el director de la revista. Quan vam tornar a Espanya es van publicar les fotos». Unes acusacions que, pel que sembla, han causat un gran impacte en l'entorn familiar, ja que en un primer moment Amador va defensar a la seva neboda i va assegurar que no estava al cas de l'infern pel qual havia passat durant el seu matrimoni amb Antonio David. De fet, fins i tot es va oferir a anar a buscar-la si ho necessitava.

El germà de Rocío Jurado ha optat per defensar-se al·legant que ell no tenia ni idea de res, i ha mostrat el seu desconcert davant aquesta actitud demolidora per part de la seva neboda. «No entén que la seva neboda hagi canviat tant d'opinió. Ha pogut haver-hi diferències quant a gestió o decisions que s'han pres, però no hi ha hagut res greu com perquè es trenqui això així». Segons sembla, després d'aquesta imperdonable traïció, Carrasco va prendre la decisió de trencar qualsevol lligam laboral amb el seu oncle, tal com va relatar en el seu documental. «Ell volia ser el meu representant, però vaig arribar a la conclusió que això no ho vull, que no vaig treballaré més amb ell».

... i també contra Chayo Mohedano: Rosa Benito acaba esclatant 

D'altra banda, qui tampoc ha sortit gaire beneficiada en els últims capítols ha estat Chayo Mohedano, filla d'Amador i Rosa Benito, i a la qual Carrasco no ha dubtat a acusar d'haver-li fallat en un dels moments més importants de la seva vida. Just quan, estant embarassada del seu segon fill, descobria la infidelitat d'Antonio David amb una cambrera. Encara que el pitjor va resultar ser la traïció a la qual es va veure sotmesa per tots aquells que la coneixien, inclosa la seva cosina, ja que tots sabien que el seu marit l'estava enganyant, però ningú li va dir res. «Em deien cérvola embarassada».

Això xoca molt amb el text de suport que Chayo va compartir a les seves xarxes socials després de conèixer el relat de maltractament de la seva cosina durant els primers capítols. «Aprenguem i no jutgem sense saber. No al maltractament en cap de les seves formes», escrivia. I, després de comprovar com tant el seu exmarit com la seva filla eren atacats d'aquesta manera per Rociíto, ha estat Rosa Benito qui ha sortit en la seva defensa i li ha declarat la guerra per complet a la seva neboda. Tant és així, que fins i tot la titllava de mentidera, al·legant que «la meva filla Rosario no s'ho mereix».

Tot i que en un primer moment Rosa trencava a plorar impactada pel testimoni de la seva neboda, sembla que a poc a poc els comentaris l'han indignat de tal manera que no dubta a carregar directament contra ella. «A mi ningú em va posar ales... però vaig aprendre a volar», comentava en referència a les paraules al voltant de les quals gira la docusèrie de Carrasco, en què assegura que li van tallar les ales, però va aprendre a volar i a renéixer de les cendres com l'au fènix.


Comentaris

envia el comentari