María Patiño al plató de 'Sálvame' durant una edició del programa

María Patiño destapa les veritables intencions de Sonsoles, l'amant d'Antonio David

La dona amb la qual Antonio David va enganyar a Rocío Carrasco ha emès un comunicat

El documental de Rocío Carrasco ens deixava l'altre dia una nova protagonista absoluta, ni més ni menys que Sonsoles, la cambrera amb la qual la filla de Rocío Jurado denunciava que Antonio David li va ser infidel estant embarassada del seu segon fill. Un romanç que s'hauria allargat al llarg del temps, i fins i tot després d'haver trencat el seu matrimoni. A més, segons reconeixia la pròpia Sonsoles, Olga Moreno, actual dona d'Antonio David, hauria estat al cas que entre ells hi havia alguna cosa quan van començar a sortir. I és que pel que sembla, Sonsoles sempre ha estat present en la vida del tertulià, a més d'haver aguantat, segons ha revelat María Patiño a 'Socialité', que ell mai l'hagi reconegut ni públicament ni en privat.

Una bomba mediàtica

Per contra, ella sí que ha hagut de suportar tot l'huracà que li ha caigut a sobre amb el tema del documental, tot i ser una figura anònima que mai ha volgut donar-se a conèixer. Així, l'estrella de 'Socialité' ha explicat en el programa que porta enviant-se missatges amb la suposada amant d'Antonio David des del mes de gener, abans fins i tot que explotés la bomba. «La docusèrie s'ha estrenat al març, però els primers missatges que jo he rebut de Sonsoles són al gener. Es posa en contacte amb mi perquè veu Antonio David a Telecinco, i em pregunta que si ara que ella que té una vida diferent a la de fa anys, amb una família, haurà de reviure tot el que es va viure en el passat. Ella vivia amb angoixa quan encara no havia explotat tot», ha explicat Patiño.

«Queda clar que Rocío Carrasco és una víctima del seu exmarit, perquè li va posar les banyes amb Sonsoles en un moment tan delicat com quan estava embarassada del seu segon fill. Però Sonsoles mai s'ha sentit amant, ella ha viscut una història d'amor real, que va perdurar en el temps una vegada va acabar la seva relació amb Rocío, i fins i tot quan Antonio David comença una relació amb Olga, i li va costar la vida trencar aquesta relació». Segons apunta la tertuliana, Sonsoles va estar realment enamorada de l'ex de Rocío Carrasco, però a ell li va poder més la rancúnia que sentia per ella. «Una relació en què es va quedar atrapada i que li va costar suor i llàgrimes superar. Ella sempre va esperar que ell la reconegués, però en aquest moment automàticament li estaria donant la raó a Rocío Carrasco, i per tal de no donar-li la raó al seu ex, l'ha negat sempre».

A més, a això se sumaria que Sonsoles hagi arrossegat sempre un sentiment de culpa per haver-li fet mal a Rociíto, incapaç de tallar en sec. «Sonsoles es veu atrapada durant anys, amb sentiments de culpa, perquè no va estar a a l'altura de les circumstàncies, i sabent que Antonio David l'ha negat públicament i en privat». I, amb l'enrenou que s'ha generat al voltant de les últimes declaracions de Carrasco en la seva docusèrie, sembla que li ha acabat passant factura, i just per això ha pres la determinació d'enviar un comunicat a 'Socialité'.

Sonsoles diu prou

Un comunicat en què ha decidit anunciar la decisió que ha pres. «Ella assegura que ha sentit vulnerat el seu dret a l'honor, a la intimitat personal i familiar, i a la pròpia imatge. La decisió l'ha pres pel seu entorn, que s'ha vist involucrat en tota aquesta pressió mediàtica». A més, «denuncia que s'han fet judicis de valor que poden lesionar la seva dignitat, i ella està en un estat de nerviosisme, ansietat i angoixa constant.

Prega que es posi fi immediatament a l'assetjament mediàtic, perquè està vivint un autèntic calvari. Està preocupada, sobretot, pel seu entorn, ja que s'està veient afectat el seu entorn personal i professional, i el que vol és que es freni tot, perquè s'estan divulgant continguts de la seva vida íntima, esfera personal i fins i tot aspecte físic». En definitiva, Sonsoles reclama que vol continuar sent una persona anònima, i demana als mitjans que cessi aquest assetjament mediàtic, o en cas contrari prendrà mesures legals.