Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de Pablo Urdangarin amb una imatge de la seva mare, la infanta Cristina de Borbó

La raó per la qual Pablo Urdangarin torna a estar preocupat per la infanta Cristina

Pablo Urdangarin està molt pendent de la Cristina després de conèixer el nou contratemps que ha aparegut a la seva vida

Encara que viu la seva vida totalment independent de la dels pares, Pablo Urdangarin sempre està molt pendent de la seva mare, la infanta Cristina. Tant és així que, durant el divorci, el jove va ser una de les persones que més es va preocupar i va recolzar l'exduquesa de Palma.

Ara, la germana de Felip VI ha tornat a fer saltar totes les alarmes, situació que ha posat en alerta Pablo. Tal com ha transcendit, aquest estiu serà una mica complicat per a ella, i tot arran de les últimes decisions que ha pres la seva filla Irene.

Muntatge amb les cares de la Infanta Cristina i Pablo Urdangarin
Pablo Urdangarin no pot evitar preocupar-se per sa mare | GTRES, catalunyadiari.com

Fa unes setmanes, i després de posar fi al seu voluntariat a Cambodja, la germana de Pablo Urdangarin va optar per instal·lar-se a Madrid. Lloc on pensa quedar-se fins a saber quin camí prendrà en el futur.

Com es podia esperar, aquesta situació manté molt preocupada la infanta Cristina. Tant és així que no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora d'abandonar Ginebra per passar més temps a la capital espanyola.

Una decisió que la mare de Pablo Urdangarin ha pres per poder estar més a prop d'Irene i així poder evitar que la seva filla segueixi els passos de Victòria Frederica.

Pablo Urdangarin està molt pendent de la infanta Cristina després de conèixer la seva darrera preocupació

Tal com va revelar fa uns dies Lecturas, la infanta Cristina està molt preocupada per Irene Urdangarin. Sentiment que l'exduquesa de Palma ha generat després de veure el rumb que està prenent la vida de la seva filla.

Després de no haver aconseguit ingressar a la prestigiosa escola d'hostaleria de Lausanne (Suïssa), la germana de Pablo Urdangarin va decidir anar a Cambodja de voluntariat. Ara, la noia ha tornat a Madrid i s'ha instal·lat amb la seva àvia paterna al palau de la Zarzuela.

Una noia camina amb una senyalització en un aeroport, portant una motxilla i sostenint un telèfon mòbil a la mà.
La nova vida d'Irene Urdangarin manté molt preocupada la seva mare | Europapress

Durant la seva estada a la capital, la intenció d'Irene és acabar de treure's el carnet de conduir abans de reprendre els estudis. Tot i això, també està aprofitat l'ocasió per fer plans amb Victòria Frederica i la seva actual parella, Juan Urquijo.

Una situació que, segons sembla, ha generat una gran preocupació a l'exduquesa de Palma. Tant és així que no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora de passar més temps al nostre país per vigilar la filla de prop. I tot per aconseguir que la jove se centri i continuï amb els seus estudis.

Per sort per a la infanta Cristina, Pablo Urdangarin porta una vida totalment diferent. El jove ha decidit seguir els passos del seu pare i, actualment, ha esdevingut un dels jugadors estrella del Granollers.

Imatge d'Infanta Cristina a les grades abraçant a Pablo Urdangarin, que està d'esquena. És durant el partit de balonmano de Granollers contra el Barça, 3 d'octubre de 2023
Pablo Urdangarin està molt unit a la infanta Cristina | GTRES

A més, ha aconseguit que la seva sòlida relació sentimental amb Johanna Zott sigui acceptada per tots els membres de la família. I prova d'això són totes les vegades en què els hem pogut veure junts, com per exemple, a l'últim aniversari de l'emèrit.

D'altra banda, i encara que ha tingut el suport de tots els seus fills, en aquest temps hem pogut ser testimonis de la forta unió que hi ha entre Pau i Cristina. Tant és així que, en els seus pitjors moments, l'exduquesa de Palma sempre ha comptat amb l'ajuda de l'esportista.