El cantant d'OT Raoul Vázquez titlla de «malalts» els que toregen amb vedells

El català ha compartit a Twitter un vídeo del partit animalista Pacma, en el qual es pot veure com una sèrie de persones practiquen una 'becerrada'

Avui en dia ser famós té un gran potencial que s'ha vist augmentat per la capacitat de comunicació i d'arribar a les persones que tenen gràcies a les xarxes socials. Tan si és per bé, com per malament, la seva influència sobre la societat pot ser molt destacada i, com a mínim, servirà per a donar a conèixer les seves aficions, valors o lluites.

 

Aquest és el cas de l'exconcursant d'OT 2017, Raoul, qui, a banda d'intentar guanyar-se la vida com a cantant, també mostra als seus perfils socials el seu vessant més activista. Tal com explica 'elNacional', la seva darrera intervenció ha portat cua per ser senzillament sincera.

 

 

«Els que normalitzeu això, esteu malalts», diu el cantant

En aquest cas, el català de Montgat (Barcelona), ha compartit a Twitter un vídeo del partit animalista Pacma, en el qual es pot veure com una sèrie de persones practiquen el que s'anomena una 'becerrada'. La 'becerrada' es practica amb vedells de menys de dos anys, que encara estan sent alletades per les seves mares i que no es poden defensar de cap manera, ja que encara no els hi han crescut les banyes.

 

En aquesta activitat, una sèrie de persones toregen i torturen als animals fins a la mort d'una forma festiva per la seva part. Davant les dures i fortes imatges, Raoul no s'ha pogut resistir i ha compartit el vídeo i ha dit tot el que pensava al respecte. En aquest sentit, el cantant assegura que: «Crec que visc en una bombolla, una bombolla anomenada Madrid centre. No concebo un món racista, sexista, homòfob i maltractador d'animals... simplement veig tot això com horrible, i que atempta contra el respecte i l'amor. Els que normalitzeu això. Esteu malalts».

 

 

El suport dels seus seguidors

Però Raoul no és l'única persona que pensa que aquestes 'becerradas' són una autèntica aberració, ja que la majoria dels comentaris que seguien el seu, donaven suport a les paraules del cantant. Tot i que en molts llocs del país aquest tipus de pràctiques estan totalment normalitzades i es viuen com una festa, en altres, es repulsa la seva celebració i es demana des de partits animalistes i activistes que, d'una vegada per totes, s'acabi el patiment animal.

 

 

També et poden interessar...

  • Gonzalo Caballero, parella de Victòria Frederica, rep l'alta després de rebre una cornada a Las Ventas
  • El valencià Román Collado pateix una greu cornada a Las Ventas

     Comentaris

envia el comentari