Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Raphael

Raphael s'assabenta de la pitjor manera de que els rumors sobre el seu fill eren certs

Raphael triomfa amb la gira de concerts

Raphael es troba en aquests moments triomfant sobre els escenaris. Aquesta frase es podria estar repetint durant els darrers seixanta anys i gairebé sempre estaríem retratant la realitat.

L'artista fa dècades que triomfa amb la seva música i als seus 79 anys acabats de fer segueix omplint estadis de fans que volen escoltar els seus temes. Ara és a Buenos Aires, en plena gira americana. El seu últim xou, dues hores de directe al Luna Park, ha permès als seus fans llatins escoltar èxits de Raphael com Mi gran noche o Yo soy aquel.

A Espanya, la família de Raphael segueix amb normalitat la seva vida. Estan pendents de l'èxit del seu pare però ja hi estan acostumats, per la qual cosa no els estranya. També Raphael, malgrat estar concentrat a la seva gira, està permanentment connectat amb la seva família.

Les darreres notícies que li han arribat del seu fill, Rafael Martos, des d'Espanya li han fet pensar.

Raphael s'assabenta dels plans familiars

Raphael és tremendament familiar. Amb els seus tres fills, Jacobo, Alejandra i Manuel, i la seva dona, Natalia, ha format una envejable família. Els matrimonis dels seus fills no han funcionat (tots tres s'han divorciat), però han mantingut bona relació amb les exparelles amb qui també han tingut fills.

El seu fill petit, Manuel, es va casar amb Amelia Bono, la filla de José Bono i van tenir quatre fills. Després de quinze anys de vida en comú, van posar fi a la seva relació l'estiu passat, fet que va sorprendre a la gent més propera i també a estranys.

Tot i les dificultats del moment, tots dos van fer gala d'una gran maduresa i han continuat mantenint una relació molt cordial pel bé dels infants. Al seu moment ja van explicar que seguien sent una família i que així viurien, malgrat no ser parella.

Aquest cap de setmana, tot i això, han saltat totes les especulacions de nou. Amelia publicava diversos vídeos i fotografies familiars des del poble manxec d'on és originaria la seva família.

Allà s'hi celebraven les festes i els Bono han passat uns dies de tranquil·litat i bon ambient amb els seus paisans. El que ha cridat l'atenció és que en aquesta trobada familiar també hi havia Manuel.

Plenament integrat a la família, no ha dubtat a posar al costat del seu excunyat, amb dues copes de vi i brindant. En un ambient relaxat, estiuenc i festiu, han menjat, begut, ballat i gaudit de les festes del poble, una tradició que emociona i diverteix.

Amelia Bono ballant
Raphael ha vist amb alegria el que publicava la seva exnora | INSTAGRAM

Amelia ha compartit moments per al record: uns cotxets que en comptes de transportar nadons, transportaven gallines o un vídeo on se la veu ballant una jota manxega.

Sorgeixen rumors que han sorprès Raphael

El fet que Manuel Martos sigui un més del clan familiar dels Bono ha fet renéixer els rumors que ja corrien sobre la nora de Raphael i Manuel. S'havia dit que després d'aquesta excel·lent sintonia que mostren sempre hi havia en realitat una reconciliació entre tots dos.

Sembla que s'haurien donat una segona oportunitat com a parella. Això es confirmaria amb aquesta estampa tan familiar de Martos amb tota la família política.

Manuel Martos i José Bono
El fill de Raphael amb el seu excunyat | INSTAGRAM

Ells ni confirmen, ni desmenteixen. Simplement somriuen i s'ho passen bé en família. Donaran aviat de nou la campanada, confirmant que estan de nou junts?

Sens dubte, Raphael s'alegraria molt de la notícia. Ell mateix és l'exemple de mantenir una relació llarga, sòlida i duradera amb la dona de tota la vida.