Primer pla de Rocío Flores.

Rocío Flores trenca i s'acosta a la dona que va trair al seu pare

Rocío Flores ha confessat els seus sentiments reals

Rocío Flores sempre s'ha caracteritzat per tenir un comportament discret perquè sap que les seves paraules són estudiades al detall. No vol enfrontar-se a ningú i sempre que dona explicacions ho fa en un to prudent per evitar ofendre els seus rivals. Tot i això, ha trencat aquesta tendència per acostar-se a una dona que curiosament no té bona relació amb el seu pare Antonio David Flores.

Rocío Flores ha sumat una nova feina a la seva trajectòria televisiva: ara comentarà els debats de Supervivientes 2022. La jove s'ha presentat a Conexión Honduras, espai presentat pel periodista Ion Aramendi, i ha dit què pensa. Considera que Anuar Beno, un dels participants, està interpretant un personatge per guanyar diners i popularitat.

Rocío Flores al plató de 'Supervivientes'
Rocío Flores treballarà com a col·laboradora a 'Supervivientes' | Mediaset

Rocío, sense adonar-se'n, ha donat la raó a Lydia Lozano, col·laboradora que va trair Antonio David per treballar amb Rociíto. La canària exercia de portaveu d'Antonio David Flores fa uns anys, de fet va descobrir com havia estat el seu acord de divorci. Però el pas del temps ha fet un gir de 180 graus a la situació i actualment no tenen cap mena de contacte.

Rocío vol ser justa i fer la seva feina de forma objectiva, per això no té inconvenient a acostar-se a Lydia Lozano si cal. La tertuliana de Sálvame també considera que Anuar s'està equivocant i el pitjor és que ha perjudicat Anabel Pantoja. Lozano considera que l'última cosa que ha passat a Supervivientes tindrà conseqüències i que la neboda d'Isabel Pantoja no es quedarà callada.

Yulen Pereira, el millor amic d'Anabel dins de Supervivientes, ha guanyat un joc de recompensa i ha triat Anuar per compartir el premi. «Quin cabreig tinc perquè Yulen ha triat Anuar, jo volia Anabel perquè tenen molt bona relació», comenta Lydia. «Et dic jo que a Anabel, que la conec, potser no és tan rancorosa, però això li passarà factura».

Rocío Flores té les idees molt clares

Rocío va començar a treballar a la televisió fa poc temps, just després que Antonio David concursés a Gran Hermano Vip. Era la seva defensora a plató i de seguida va demostrar que estava plenament capacitada per seduir els espectadors, per això es va quedar a Telecinco. Sempre havia pensat que el seu futur era lluny de la televisió, però s'equivocava.

Fotomuntatge de Rocío i Antonio David Flores
Rocío Flores sempre li donarà la raó a Antonio David | Catalunya Diari

Flores sap perfectament què vol i no hi haurà ningú que li faci canviar d'opinió: la seva intenció és no parlar de la seva família. Vol comentar Supervivientes sense fer mal a ningú i pretén aprendre dels millors, per això, li ha donat la raó a Lydia Lozano. S'ha oblidat que la periodista va abandonar Antonio David en un moment delicat.

La filla de Rociíto ha atacat Anuar Beno, cunyat d'Isa Pantoja, i la veritat és que les seves paraules han estat aplaudides. «Em sembla un fals de cap a peus, per tenir amics així prefereixo no tenir-los». La col·laboradora de Sálvame s'ha quedat realment sorpresa, ja que no pensava que treballar amb Rocío seria tan senzill.

Rocío Flores, molesta: «Callo i no parlo»

Rocío vol analitzar Supervivientes, però són moltes les cares televisives que comparteixen plató amb ella. Ha de competir amb molts experts i de vegades és complicat obrir-se pas entre tanta competència. La seva darrera intervenció ha estat carregada de polèmica perquè un micròfon obert ha demostrat que estava enfadada.

La comentarista s'ha cansat que no respectin el seu torn de paraula i ha llançat una clara advertència. «Callo i no parlo, que no em paguin per venir», els ha comentat els seus companys quan pensava que els espectadors no l'escoltaven. Caldrà esperar per veure quines conseqüències té el canvi d'estratègia: ara opina de manera més directa.