Fotomuntatge de Raquel Bollo i Rocío Carrasco

Raquel Bollo acusa Rocío Carrasco d'una cosa que podria posar fi a la seva carrera

Raquel Bollo ha parlat a 'Viva la vida' i Rociíto s'ha quedat sense paraules

Raquel Bollo, col·laboradora habitual de Telecinco, ha donat un cop a la taula perquè està farta d'escoltar sempre el mateix argument. Molts periodistes asseguren que Rociíto ha trencat el silenci per a honrar la memòria de Rocío Jurado, però Raquel ho posa en dubte. Pensa que la cantant «era molt gelosa de la seva intimitat» i no entén el comportament de Carrasco.

L'empresària sempre ha sigut molt clara i no consenteix que el públic la qüestioni per no estar d'acord amb Rocío Carrasco. Pensa que la filla de Rocío Jurado està equivocada perquè hauria d'atacar Antonio David Flores, el seu suposat botxí.«Si una persona t'ha destrossat la vida,  ves contra aquesta persona», comenta a 'Viva la vida' força molesta.

Rociíto s'ha quedat atònita en escoltar Bollo, ja que la col·laboradora ha posat sobre la taula un debat molt perillós. Pensa que Rocío Jurado no estaria d'acord amb el que la seva filla està fent a Telecinco, perquè era molt reservada. «Per a mi, això no és respectar», deixa anar sobre l'últim programa que ha protagonitzat Carrasco.

Raquel ha travessat circumstàncies semblants a les de Rocío Carrasco, però no se sent identificada amb ella perquè diu que hi ha una gran diferència. «Jo sí que tinc una sentència», va explicar a 'Viva la vida' quan se la va acusar de ser injusta amb Rocío. Bollo assegura que quan ella va explicar que havia sigut una dona maltractada, molta gent la va posar en dubte, cosa que li va doldre molt.

Raquel Bollo en un plató de televisió
Raquel Bollo diu que a ella els mitjans no la van tractar tan bé com a Rocío Carrasco | Telecinco

Rociíto ha assegurat que sempre ha intentat mantenir la relació amb els germans de la seva mare, el famós clan Mohedano. I és que diu que la cupletista li va ensenyar que els problemes s'havien de quedar dins de la família, per això ha trigat tant a parlar. Raquel pensa que no respecta la voluntat de la Jurado, perquè està traient a la llum massa secrets.

Raquel Bollo emmudeix: «Un moment dur i difícil»

Raquel no és l'única col·laboradora de 'Viva la vida' que qüestiona Rocío Carrasco. També hi ha el periodista Diego Arrabal. Aquest maneja informació important que contradiu el testimoni de Rociíto, tot i que reconeix que hi ha coses que sí que són certes. Emma García, presentadora del programa, ha convidat un reporter gràfic que coneixia bé la cantant i que ha parlat d'aquest tema.

Un expert en cor que va seguir de prop la vida de 'la més gran' assegura que Carrasco està sent totalment sincera. «No em sorprèn res del que diu, perquè són coses que ja hem viscut, però que no hem explicat. Penso que ni Rocío Jurado ni Pedro Carrasco tenien simpatia a Antonio David», deixa anar la font esmentada.

Bollo s'ha quedat molt sorpresa quan el reporter gràfic ha explicat la seva versió. «Era un moment dur, difícil i de gestió traumàtica», explica després d'assegurar que Rociíto és innocent. La col·laboradora ha emprès una guerra contra la filla de la cantant, i tot fa pensar que les batalles seran bastant complicades.

Raquel Bollo posa Rociíto en perill

Raquel té molta cura a l'hora de parlar de Rocío Carrasco, però sempre ha sigut molt honesta i no es pot quedar callada. Totes dues suposadament han patit maltractament, però Bollo compta amb una cosa que Rocío no té. La tertuliana va aconseguir que el jutge li donés la raó, cosa que Carrasco no ha aconseguit.

La col·laboradora de 'Viva la vida' pensa que l'exdona d'Antonio David no respecta Rocío Jurado. Si aquest comportament s'estén, la carrera de Rociíto a Telecinco pot córrer perill, per això és tan important desarmar Raquel Bollo. El repte és demostrar que la tertuliana es mou per rancúnia, per això és tan dura a l'hora de parlar de l'hereva de 'la més gran'.