Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Raquel Bollo

Raquel Bollo prefereix marxar lluny i el deixa en el seu pitjor moment

Raquel Bollo ha decidit marxar a Lapònia

Raquel Bollo, després de celebrar el bateig de la seva néta, ha decidit agafar les maletes per anar-se'n a Lapònia. Un viatge al qual no ha anat sola, sinó que ha portat el seu fill petit i la seva amiga per poder-ne gaudir encara més.

L'empresària s'ha volgut prendre uns dies per desconnectar amb el seu fill Samuel i la seva íntima amiga. Després de buscar i buscar, ha pogut trobar un forat a la seva agenda per escapar-se uns dies amb la millor companyia. Un pla al qual no li manquen cap mena de detalls.

Foto de Raquel Bollo i Kiko Rivera.
Raquel Bollo defensa a la familia Pantoja | GTRES

Passejades per la natura, visites a museus, recorreguts per la ciutat i molt més. Han arribat fins i tot a conèixer en persona el mateix Santa Claus. Una qüestió que feia especial il·lusió al petit en la millor època per visitar-lo.

Això, però, també suposa allunyar-se d'algú molt important per a ella. Fa tot just unes setmanes que la vida de Kiko Rivera feia un gran tomb després de patir un ictus, un delicat moment durant el qual l'empresària li oferia tot el seu suport.

Raquel sempre ha estat molt unida la família Pantoja i en aquesta ocasió no seria diferent. Ara que el Dj es mostra més recuperat, havent decidit bolcar-se a la seva salut, sembla que Raquel Bollo ha volgut aprofitar per desconnectar en família.

Raquel Bollo tria Lapònia com a destinació

L'empresària ha volgut fer un viatge una mica especial després d'estar al bateig de la seva néta. Una celebració que ha donat molt que parlar aquestes últimes setmanes i que s'ha celebrat amb magnificència. L'excol·laboradora del programa televisiu Sálvame, ha triat Lapònia com a destinació per visitar.

I no, no ho ha fet sola. El seu petit Samuel l'ha acompanyat en aquest trajecte, ja que tenia especial il·lusió a conèixer el mateix Pare Noel al país. Raquel Bollo no ens ha deixat tirats i ens ha volgut mostrar a través de les seves xarxes socials cadascun dels plans que està realitzant.

Raquel Bollo i el seu fill Samuel
Raquel Bollo i el seu fill Samuel | INSTAGRAM (@RAQUELBOLLO)

Cal destacar que es tracta d'un desplaçament molt especial, ja que amb aquest viatge pot complir un dels seus somnis.

Gaudint com una nena petita

Gràcies al contingut de Raquel Bollo a les xarxes socials, hem pogut veure com de bé s'ho estan passant tant ella com el seu fill. Tot i que només fa uns dies que són a Lapònia Finlandesa, ja ha pogut veure molts dels bonics racons que amaga el país.

L'empresària ens ha mostrat un mapa gegant del lloc on es troba. A més, ens ha volgut ensenyar a quants graus estan actualment. Raquel Bollo ha confessat que creia que faria molt més fred del que hi ha ara mateix.

Raquel Bollo
Raquel Bollo | INSTAGRAM (@RAQUELBOLLO)

L'excol·laboradora ha pogut portar la roba més calenta i còmoda per a aquest viatge. Uns quants jerseis calentets de coll alt, unes bones botes i com a complements, la bossa i sobretot la gorra no ha pogut faltar. Tot el que ha calgut per suportar les baixes temperatures.

Raquel Bollo gaudeix amb la millor companyia possible

Val a dir que l'empresària no ha anat només amb el seu fill Samuel, sinó que una amiga seva també s'ha unit a aquest pla. Tot un trajecte fantàstic on tots tres estan gaudint tant de la companyia, com de les vistes de Lapònia.

Raquel Bollo
Raquel Bollo | INSTAGRAM (@RAQUELBOLLO)

Hem pogut comprovar a través de les xarxes, que Raquel Bollo ja ha visitat algun museu, ha fet diverses passejades per la natura i molt més. Han pogut gaudir d'una gran excursió basada en un passeig amb els gossos de raça huskys, típics d'allà.

A més, han gaudit d'un passeig pels carrers de Rovaniemi on han conegut el Pare Noel. Després del desig i les ganes del petit de conèixer-lo han decidit passar-se a presentar-se. Queda poc per al Nadal i Samuel no s'ha pogut resistir a conèixer Santa Claus.

Raquel Bollo ha volgut qualificar una de les seves darreres publicacions amb dues paraules, «Somnis i il·lusions». L'empresària escrivia això mentre explicava qui havia conegut.