Muntatge de Raquel Bollo i els seus fills Alma i Manuel

Raquel Bollo, molt preocupada en descobrir què estan fent els seus fills

Raquel Bollo els ha vist en una situació realment dura

Raquel Bollo és la defensora dels seus fills, Manuel i Alma, al plató de 'Supervivientes'. No hi dubta a treure la cara per ells i a defensar-los davant de les crítiques que reben. Tant és així que ha arribat a protagonitzar trobades tenses per justificar el comportament que tenen amb Asraf a l'illa.

No obstant això, Raquel ara està més preocupada que mai per ells després de veure el duríssim enfrontament que han protagonitzat amb aquell concursant.

Raquel Bollo, perplexa davant dels fets

L'excol·laboradora de 'Sálvame' s'ha desplaçat fins a Hondures per acompanyar el seu pare, Fernando, que s'ha retrobat amb Manuel i Alma. Aquest retrobament l'ha emocionada, tot i que s'ha hagut de conformar a veure'l a través d'una pantalla. En aquesta és on també ha vist l'instant dur que han viscut els joves amb Asraf, amb qui han tingut la seva enèsima baralla.

Asraf Beno a 'Supervivientes 2023'
Raquel Bollo ha vist que els seus fills s'han enfrontat de nou amb Asraf. | Mediaset

Tot s'ha iniciat quan el marroquí, amb Jonan, ha arribat on eren els seus companys i els ha fet un retret. Ha dit: «Per què no se'ns espera per repartir? No entenc res. Aquí cadascú reparteix el que vol». Aleshores, els fills de Bollo hi han respost així: «Es reparteix igual a tothom i hi és tothom de testimoni». Tanmateix, Asraf no ha quedat callat: «Equitativament no es reparteix. He vist Alma posar-se més arròs».

La noia ha negat rotundament l'acusació, a causa de la qual el seu germà ha reaccionat contra Asraf. «Tu ets un fals, un personatge i un sibil·lí. Totes les persones que són aquí des de primera hora sempre posen la meva germana per repartir i, si és així, és per alguna cosa. Deixa'ns tranquil·lets una estoneta i dedica't a fer el teu concurs». Llavors el xicot d'Isa ha respost: «Es tracta de menjar i estic passant gana igual que els altres». I el primogènit de Raquel ha afegit: «Que em deixis, que ets el més fals de tot 'Supervivientes'».

Bollo ha vist Asraf afirmar: «Que no em refiaré de vosaltres». I la resposta que ha obtingut de Manuel ha estat: «El que jo no sé és com es refia de tu la meva família. Que guanyis proves, que facis supervivència».

Concursants de 'Supervivientes' a Cayo Paloma
Bollo ha vist a Manuel i Alma actuar amb vehemència contra el seu company. | Mediaset

El concursant del Marroc li ha amollat: «Tens un ego…». Davant del qual l'al·ludit ha contestat: «Que jo no soc la teva família ni vull ser-ho perquè ets la persona més lletja i dolenta que he conegut a la meva vida. Pena em fa que estiguis amb família meva».

Raquel ha comprovat que aquest comentari ha provocat que la parella d'Isa hagi advertit Manuel: «Amb la meva família no et fiquis». I Alma ha esclatat: «No, és la meva família, no la teva». Aleshores, Manuel ha postil·lat: «Pena em fa que estiguis amb família meva i això no és ficar-m'hi».

Raquel Bollo veu els seus fills fora de si

L'exdona de Chiquetete ha escoltat Asraf acusar el seu fill d'haver-se ficat amb Isa, a més de ser fals, mentider i egoista. És més, ha assenyalat Alma com a responsable d'haver parlat de la seva cosina a un 'Deluxe'. La sevillana ha vist que aquest comentari ha enervat els germans, que s'han encarat ràpidament amb el company.

Manuel, fora de si, li ha dit: «Pocavergonya, aquí l'únic que ha parlat de la teva dona és el teu germà. Aquest senyor és conegut per ficar-se al llit amb la meva cosina i el seu germà ha agafat i ha dit que s'ha ficat al llit amb ella també. Que parli de la seva família, que és qui no protegeix la meva. Nosaltres mai a la vida ho hem fet».

La filla de Raquel s'ha alterat moltíssim també dient: «Em cago en la meva p*ta mare. A veure, de qui parlo jo a un 'Deluxe'?». I el seu germà hi ha afegit: «És un pocavergonya. Ara ja val parlar de les coses de fora? Doncs hi té molt a perdre».

Raquel Bollo escolta els atacs als fills

La mare de Manuel i Alma és conscient que les discussions amb Asraf no afavoreixen els joves. I és que fan que es transmeti una imatge d'ells inapropiada, ja que criden, insulten i critiquen amb duresa Asraf. Per això, part del públic és especialment crític amb ells i, fins i tot, apostarà per expulsar-los quan estiguin nominats.

Raquel sap que, després de les discussions, arriben les declaracions d'Isa, que és la gran perjudicada dels conflictes esmentats. Precisament, la jove ha parlat a plató després de veure l'última baralla del seu noi i els seus cosins, que ha criticat: «El que fa més mal i indigna és que en ple segle XXI una persona de la meva família digui que la meva parella és coneguda per ficar-se al llit amb mi».

«La gent no s'hi gita al llit i punt, també s'enamora i jo fa cinc anys que estic amb Asraf. El que no estic disposada a aguantar és que em fiquin a mi per fer mal al meu noi».

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!