Primer pla de Raquel Bollo mirant cap a un costat i amb cara trista

Raquel Bollo reconeix el problema i explica als seus fills per què no pot tornar

Raquel Bollo admet que el final s'acosta i serà dolorós

Raquel Bollo està molt preocupada pel futur laboral. I és que l'ex de Chiquetete i actual col·laboradora de Viva la vida sap que en tot just un mes, el programa que li dona menjar no seguirà a la graella de Telecinco.

La veritat és que la cúpula de la cadena de Fuencarral admetia des de fa temps que a Telecinco caldria donar-li un canvi d'imatge. L'objectiu no era cap altre que intentar reflotar les audiències més aviat que tard.

Primer li van insuflar una bufada d'aire fresc a programes com Sálvame, amb nous fitxatges, canvis de presentadors i grafismes. També ho van fer amb novetats com la Sálvame Mediafest. Però el cas és que Viva la vida serà un dels grans perjudicats d'aquesta revolució a la cadena liderada per Paolo Vasile.

Raquel Bollo admet que es quedarà sense res

El cas és que en referència al programa que presenta Emma García, la reestructuració serà tan gran que el programa deixarà d'emetre's a finals del mes de juliol. Telecinco ja té un programa substitut per a l'espai dirigit per Raúl Prieto.

Muntatge de fotos amb Raquel Bollo i Emma García.
Emma García li ha comunicat a Raquel Bollo que ha arribat el final | GTRES

La cadena ja ha encarregat a la productora de El programa de Ana Rosa, Unicorn Content, que es posi en marxa. El pròxim agost, o com a molt tard al setembre, ha de començar un programa renovat després de cinc anys amb Viva la vida cada cap de setmana.

Després de conèixer aquesta notícia del final de l'espai que condueix Emma García, molts es pregunten quin serà el destí dels col·laboradors que té en plantilla aquest format.

Raquel Bollo podria fitxar per Sálvame?

Al voltant d'una dotzena de tertulians s'hauran de cercar nous objectius professionals. I molts volen continuar col·laborant en programes capdavanters de la cadena, com podria ser Sálvame.

En relació a l'espai de La Fábrica de la Tele, hi ha diversos noms que sonen per a una possible incorporació un cop finalitzi l'emissió de Viva la vida. Entre els candidats a tenir una cadira allà hi ha José Antonio Avilés, Alejandra Rubio o Ana María Aldón. Tots tres són perfils que quallarien perfectament a l'espai vespertí de Telecinco.

Raquel Bollo somrient de perfil
Raquel Bollo té clar que haurà de buscar feina | Europa Press

De fet, la dona d'Ortega Cano ja va col·laborar al seu dia a la Sálvame Fashion Week. Des de Telecinco veurien amb molt bons ulls que la col·laboradora de Viva la vida se sent dues vegades per setmana a l'espai de Mediaset.

L'enemistat de Bollo amb Sálvame fa que sigui impossible

Això sí, hi ha altres noms que són gairebé descartables perquè ingressin al programa de les tardes de Telecinco. Un d'ells és el de Raquel Bollo, l'enemistat del qual amb Sálvame és conegut per tots. Tot i haver estat una de les col·laboradores més importants durant els primers anys del programa, tot ha canviat amb el pas del temps.

Primer pla de Raquel Bollo plorant a un plató de Telecinco
Raquel Bollo, plorant durant una entrevista al programa que avui no pot ni veure | Telecinco

Recordem que fa tot just tres mesos, la col·laboradora andalusa va meditar seriosament deixar la televisió. I tot després que el programa de La Fábrica de la Tele tragués a la llum certes irregularitats en els pagaments de la casa on vivia a Sevilla.

També va posar contra les cordes Raquel Bollo en destapar certs testimonis que posaven de manifest els seus deutes econòmics a la seva botiga de roba. Per això, fins i tot Bollo va anunciar al seu moment que havia pres mesures legals contra el programa.

Per això, es fa molt difícil pensar que Raquel acabi aterrant en un espai amb què no té relació com és el presentat per Jorge Javier Vázquez.