Patricia Pardo en un plató de televisió

Patricia Pardo es queda en xoc: «No en vull saber res»

La presentadora ha viscut un moment molt tens en ple directe

Patricia Pardo ha deixat els seus companys de plató i els espectadors amb la boca oberta. I és que s'ha plantat en ple directe i ha protagonitzat un enfrontament brutal amb una de les convidades al programa matinal de Telecinco.

Fa uns mesos, Pardo va parlar amb Marisol, una dona gran que havia estat denunciada per conduir sense carnet. I ara, la dona ha tornat al programa per confessar que l'han tornat a denunciar per circular en direcció contrària. La tensió entre Patricia i la dona ha estat més que palpable, i és que la substituta d'Ana Rosa li ha retret que tingui aquesta actitud delictiva.

Patricia Pardo treu el seu caràcter en ple directe

La presentadora ha escoltat amb atenció l'últim delicte que va cometre Marisol, que va provocar que la Guàrdia Civil se l'emportés detinguda. Conduïa en direcció contrària i sense carnet, per la qual cosa la Benemèrita li va immobilitzar el vehicle i se la va emportar a la caserna.

Després d'escoltar el que havia passat, la gallega li va donar la benvinguda i va rebre un dard de la convidada com a salutació. «Vostè una vegada em va dir que ja no volia parlar més amb mi», deia l'entrevistada en referència a fa uns mesos. «Jo? Si estic encantada de tenir-la aquí. Ahir, quan vaig llegir l'escaleta i vaig veure que vostè hi era d'últim tema, vaig estar molt contenta de saludar-la», deia Pardo.

Primer pla de Patricia Pardo somrient
La presentadora no ha pogut quedar-se callada | Instagram

Tot i això, Marisol va seguir posant el dit a la llaga i va crear un ambient tens en què Patricia va fer gala de la paciència que la caracteritza. «A mi m'agradaria saludar-la per un altre motiu. No pot ser que segueixi conduint sense el permís i que a sobre vagi en direcció contrària», li va dir la presentadora.

La dona es va defensar afirmant que condueix «millor que ningú» i va demanar ajuda perquè li donessin el permís de conduir. Patricia, però, es va negar a donar veu a aquesta petició va assegurar que «no li poden donar».

Patricia Pardo en una connexió en directe amb Marisol
Patricia Pardo ha tingut molta paciència amb una convidada | Mediaset

«A mi no em faria gens de gràcia anar conduint amb les meves filles i que m'aparegués en direcció contrària», li ha deixat anar la presentadora. «Estigui tranquil·la, que el meu destí és morir al meu llit i no fer mal a ningú», li ha respost la dona.

«Vostè ens demana ajuda perquè li donin el carnet, però no hi podem fer res. No li correspon tenir-lo perquè no el té», insistia Patricia. A més, han recordat a Marisol que el seu propi fill va demanar que no li permetessin conduir. I aleshores la dona ha explotat.

Patricia Pardo, sense paraules: «No en vull saber res»

La situació no podia ser més tensa entre Patricia Pardo i la convidada. No obstant això, la presentadora ha aguantat el tipus i no ha cedit ni un sol moment. Ni tan sols quan Marisol ha carregat durament contra el seu fill.

«No em parli d'aquest malparit, perquè diré paraulotes i no vull!», ha exclamat. «És un malparit, és igual que el desgraciat del seu pare», afegia, molt enfadada.

Primer pla de Patricia Pardo posant a un photocall
Patricia Pardo s'ha quedat en xoc davant els atacs de l'entrevistada | GTRES

Des del plató, la presentadora ha intentat calmar els ànims. «No deu ser tan malparit, si fill seu», ha dit Patricia. «En aquest programa l'estimem molt», ha afegit fent referència a Marisol.

Però això no va sigut suficient perquè la dona es tranquil·litzi, i ha continuat cridant. «No m'estimen! El que volen és propaganda, i jo no vull saber res de vostè», ha sentenciat. Abans d'acomiadar-se, Marisol ha tornat a demanar ajuda al programa que li donessin el carnet de conduir, però Pardo s'hi ha negat.

«Per perdre el temps, per estar aquí parlant amb vostè per a res, ho sento, però tinc altres coses», va dir la convidada a mode de comiat. La presentadora, per la seva banda, ha finalitzat la connexió amb total tranquil·litat.