Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Raquel Bollo

Raquel Bollo rep una foto de la seva neta que mai hauria volgut veure

Bollo es queda sense paraules després de veure la portada d'una coneguda revista

Raquel Bollo és una dona que ha venut gran part de la seva vida a les revistes i als programes de televisió. Malgrat això, durant les últimes hores ha vist una foto familiar en una revista que ha enxampat molts amb desprevinguts.

Sempre ha pensat que genera un gran interès entre els assidus a consumir informació sobre els famosos i fa dues dècades que està al focus mediàtic.

Des que va tenir una relació amb Chiquetete i després que denunciés els maltractaments que va patir per part d'aquest, Raquel Bollo no ha deixat d'estar a les nostres vides. Així, a cop d'exclusiva, ha guanyat molts diners durant tot aquest temps parlant sobre la seva vida.

Últimament, aquesta està pletòrica per un esdeveniment molt especial que es va celebrar la setmana passada i que afecta la seva filla, Alma Cortés.

Raquel Bollo dona l'exclusiva que pocs s'esperaven

El cas és que Raquel veia com el passat 2 de febrer del 2020 arribava el món la seva primera neta, Jimena. I quin millor moment per celebrar el bateig de la nena que en companyia de 200 convidats, segons revela aquest dimecres la revista Semana.

Foto de Raquel Bollo.
Raquel Bollo ha presentat en una revista la seva única neta | Europa Press

L'esmentada publicació rosa surt aquest 2 de novembre a la portada amb una fotografia en què apareixen Raquel Bollo i els seus dos familiars. Tot i això, ella sempre ha volgut mantenir la privadesa de la seva neta, des del moment en què va donar a llum la seva filla Alma.

Però, finalment, ha caigut en la temptació de vendre un extens reportatge en una revista tan capdavantera com és Semana. La veritat és que a l'esmentada portada apareixen les tres protagonistes del gran dia, Raquel Bollo, Alma Cortés i la petita Jimena.

Jimena, la neta de Raquel Bollo, en portada dies després del seu bateig

Tot i això, el bateig s'ha fet esperar, ja que no ha estat fins als dos anys i mig quan s'ha celebrat. Han estat molts mesos de preparatius els que ha passat Alma Cortés per presentar la seva filla amb tots els honors.

Raquel Bollo
Raquel Bollo al bateix de la seva neta, Jimena | GTRES

Ha estat un esdeveniment on han assistit moltíssims convidats, tot i que cal destacar algunes absències d'importància com va ser la d'Isabel Pantoja.

I és que la 'tonadillera', segons els rumors publicats a la premsa del cor, hauria denegat aquesta invitació al bateig i aquesta decisió no hauria agradat gens a l'ex de Chiquetete.

Raquel ofereix una entrevista a cor obert després de molt de temps sense fer-ho i explica a la publicació rosa com viu allunyada de la televisió, tot i que en els darrers dies l'hem pogut veure precisament amb Alma a Viernes Deluxe parlant sobre la seva vida.

«Avui és el bateig de la meva neta i en gaudiré al màxim»

La dissenyadora ha cregut convenient fer aquest reportatge. A més, sabent que la seva situació econòmica no és la millor, ha negociat amb la revista Semana perquè li paguessin una bona quantitat de diners. Ho ha fet per sortir a la portada amb les persones que més estima en aquest món: la seva filla i la seva neta.

En el bateig de divendres passat, Bollo amb prou feines oferia unes concises declaracions als reporters que cobrien l'esdeveniment. «És un dia molt especial, avui és el bateig de la meva neta i en gaudiré al màxim», deia sense grans ostentacions.

Per a aquesta cita tan especial, l'ex de Sálvame apostava per un disseny de la seva firma RB , i la veritat és que lluïa un aspecte espectacular.

Va vestir un 'mono' de color pedra amb màniga francesa i un gran volant que sortia de les espatlles, continuava pel pit i acabava a les cames. Tot un vestit que realçava la seva figura com poques vegades hem vist abans en l'ex de Chiquetete.