Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
José Ortega Cano a un photocall

José Ortega Cano aclareix si és homosexual i anuncia un canvi radical

José Ortega Cano ha amenaçat d'abandonar Espanya

José Ortega Cano va ser el torero més famós de la seva època, però ara ningú no recorda els seus irreprotxables mèrits professionals. El públic parla de la seva vida privada amb massa facilitat i ell n'està fart. De fet, ha anunciat un canvi radical. Està disposat a abandonar Espanya i començar un nou futur lluny del seu país perquè no tolera més atreviments.

José Ortega Cano està cansat d'escoltar sempre el mateix i, una vegada més, ha aclarit per què insinuen que és homosexual. Assegura que a ell no li agraden els homes, encara que respecta i dona suport als drets del col·lectiu LGTBI. Pensa que certes persones l'acusen de ser gai per fer-li mal, per això prendrà accions legals contra tothom.

José s'ha posat en contacte amb la periodista Beatriz Cortázar i ha deixat clar el seu punt de vista: no li agraden els homes. «Està molt enfadat, l'he trobat realment enfadat perquè cada dia té un motiu», ha explicat la col·laboradora. L'últim a remar a favor d'aquest corrent ha estat Carlos Ferrando, que ha insinuat que Ortega passava molt de temps a Chueca.

José està fent tot el possible per retirar-se del focus mediàtic i canviar de vida: ja no vol saber res més de la premsa del cor. Ha explicat moltes vegades que no li agraden els homes i no entén per què continua havent-hi tants rumors. El tema ha quedat prou clar després de la seva darrera intervenció, no hi ha deixat cap dubte.

Primer pla d'Ortega Cano.
Ortega Cano està desesperat. | GTRES

«M'ha dit que ell respecta tothom, sigui la sexualitat que vulgui tenir cadascú, però que no li agraden els homes», declara Cortázar. La tertuliana s'ha posicionat al costat del torero, ja que s'ha adonat que la situació és desesperada. Cada cop hi ha més rumors, no només de la falsa homosexualitat, els atacs són massa variats.

José Ortega Cano ha amenaçat de fugir

José estava molt il·lusionat amb l'obertura del seu museu, un projecte que l'ha fet somriure en el pitjor moment. Visita el centre cada setmana perquè està pendent de tots els preparatius, no vol deixar res a la improvisació. A Socialité han fet una investigació i han trobat un testimoni que ha tornat a posar-lo en un compromís.

Segons el programa de María Patiño, Ortega Cano està obsessionat amb el seu museu perquè vol que sigui millor que el de Rocío Jurado. El torero ha desmentit els rumors i ha assegurat que sempre ha volgut el millor per a la seva primera dona. Promet que van estar realment enamorats i que això que està explicant Rociíto a Telecinco és mentida.

L'exmarit d'Ana María Aldón ha deixat clar que demandarà Rociíto, però vol esperar que acabi de parlar. Quan hagi acabat el documental, trucarà al seu advocat i redactarà una denúncia completa. No vol que les seves paraules quedin impunes, creu que s'han traspassat massa límits.

José Ortega Cano fa anys que suporta el rumor

José, en la seva darrera conversa amb Beatriz Cortázar, ha assegurat que no se sent atret pels homes. Està tan dolgut que vol abandonar Espanya perquè cada vegada hi ha un rumor més fort sobre ell. Promet que tot és mentida i que només volen fer sortir-lo de polleguera, volen que perdi els nervis.

Ortega Cano s'ha guanyat el suport de part del públic amb la seva darrera intervenció, ja que ha estat més sincer que mai. Reconeix que està passant un moment delicat i no entén per què s'entesten a empitjorar la situació.