La reina Letícia Ortiz.

Letícia, en xoc després d'assabentar-se que li han mentit

Durant el programa 'El Hormiguero', el còmic Carlos Latre ha escenificat una discussió entre els reis

Mai es pararà de parlar de Letícia, sigui o no sigui notícia. A més, la seva figura sempre serà utilitzada com a esquer de la premsa rosa o dels còmics, com ha passat recentment.

Aquesta vegada ha passat al programa de Pablo Motos, El Hormiguero, el qual ha marcat tendència una vegada més a les xarxes socials. Aquella nit era Chenoa qui visitava el plató per divertir-se i, irremeiablement, van passar coses que no van deixar ningú indiferent.

Entre altres coses, l'ex de Bisbal va presenciar com amb una serra d'aigua tallaven pernil, o com explotava una roda de monopatí amb la mateixa eina. Però, la cantant no va ser l'única convidada que va presenciar això.

Pablo Motos convidava l'humorista i imitador de veus Carlos Latre. Per a sorpresa de molts, va venir disfressat i caracteritzat com el rei Felip. I, com era d'esperar, en va fer una de grossa.

La roba era insuperable però la imitació que va dur a terme, ho era encara més: va fer un repàs per tota la família reial. I sí, entre ells hi havia la senyora Letícia, que no va sortir impune dels seus acudits. També Elionor, Victòria Frederica i, el més polèmic de la família, Froilà.

«Estic tot el dia al tron»

Però, l'acudit va començar amb una pregunta detonant que va llençar el presentador del famós programa. Li va preguntar sobre un dels seus últims besamans.

«En algun lloc he d'explotar, a casa no puc dir males paraules: Letícia em diu que em mengi els 'donetes', la kombutxa.... Em diu «Felip, el mòbil»... El rei soc jo... Tu saps que veiem les pel·lícules subtitulades?, i després no em deixen veure el Telenotícies. És clar, el telenotícies és el meu Tinder».

Tot i això, el suposat 'Borbó' no deixava aquí la broma. Letícia va ser la protagonista de la broma que emetia Latre. El periodista li va preguntar sobre els hàbits saludables que duia a terme.

La reina d'Espanya es deu a la popularitat sobre el seu estil de vida: es cuida molt, va al gimnàs, fa esport i menja molt sa, per si no n'hi hagués prou. A més, moltes vegades hem pogut veure com els seus músculs es marcaven excepcionalment. Tots recordaran l'esdeveniment a l'Òpera de Madrid, on va lluir una esquena que va deixar més d'un sense esma.

«Seguiu menjant aquella sopa de bledes? Entre les bledes, la civada, tofu, soja... Estic tot el dia al tron», certificava el fals rei.

Segons el teatre que s'estava marcant el valencià, el rei estaria tot el dia al vàter per les condicions saludables extremes que li imposa Letícia.

«El menjar jo me'l menjo perquè li fa il·lusió a Leti. Però quan ella se'n va, em piro el Burger King, que et donen fins i tot coroneta», feia broma. Al restaurant de 'fast-food' li estaria permès menjar de tot.

Victòria Frederica també ha rebut

A banda de Letícia, com hem esmentat, altres membres de la Corona han estat pastura de cultiu en aquesta broma. Li van preguntar també per algú que s'ha tornat molt popular darrerament. «Ara tens una neboda que és 'influencer', no?», li inquisitava.

«'Influencer' segur, no ha pagat res a la seva vida, és 'influencer' 100%», li contestava l'altre. I les rialles no van  faltar durant tot el programa amb l'humor tan característic de l'artista.

Tot i que també van tenir temps per jugar i per fer altres coses, el telèfon atrotinat no va faltar en el repartiment. Van imitar autèntiques joies del nostre país com Chiquito de la Calzada.