Foto de Raquel Mosquera.

Raquel Mosquera no s'està de res i explica el seu secret més ben guardat

Raquel Mosquera pren una decisió irreversible abans de començar el 'reality' de Telecinco

Raquel Mosquera, vídua de Pedro Carrasco (que en pau descansi), confirma la seva participació en la nova entrega de 'Supervivientes'. La perruquera s'apunta a aquesta apassionant aventura i sorprèn tothom amb una bogeria abans de posar rumb a Hondures.

Raquel Mosquera sorprèn amb el canvi

Raquel Mosquera està disposada a donar-ho tot a l'illa més famosa de la televisió. La perruquera ja havia estat concursant el 2018, així que ja sap què li espera. No obstant això, es mostra molt emocionada amb aquesta nova oportunitat.

«Ho donaré tot. Em fa moltíssima il·lusió. Sempre vaig dir que ho tornaria a repetir, m'han donat aquesta oportunitat i estic superil·lusionada i contenta. A donar-ho tot!», ha afirmat Raquel Mosquera.

Imatge d'abans de Pedro Carrasco i Raquel Mosquera
Raquel Mosquera va esdevenir famosa per la seva relació amb Pedro Carrasco. | Telecinco

De fet, no se li ha acudit res més que fer-se un enorme tatuatge abans d'entrar al 'reality'. Es tracta de tres peces de mida considerable que conformen un disseny que cobreix la zona abdominal. Sens dubte, es tracta del lloc perfecte per lluir-lo mentre estigui a l'illa.

El tatuatge consta d'un dibuix intricat en color vermell i negre amb flors i formes d'inspiració hindú. L'artista darrere d'aquesta obra s'anomena Cristina, que a més d'amiga és clienta del saló de bellesa de Raquel Mosquera. La vídua de Pedro Carrasco està encantada amb el resultat. Tot i que no ha volgut explicar el significat, sí que ha confirmat que s'ho ha fet per poder estrenar-lo al concurs. «Aquest bonic tatuatge me l'he realitzat per estrenar-lo a 'Supervivientes 2023'», explicava al seu perfil d'Instagram.

Tanmateix, aquest no és el primer tatuatge de l'estilista. Fa anys que té la cara de la seva filla Raquelita tatuada sobre l'omòplat dret. Una peça de gust dubtós, però que ella llueix amb total orgull.

Una dada molt curiosa sobre aquest tema és que Raquel Mosquera no és només capaç de lluir tatuatges, sinó també de fer-los. Així, ha explicat alguna vegada que ha tatuat la mateixa Elsa Pataky. Es tracta d'una petita lluna que l'actriu té a prop del melic.

Elsa Pataky
Elsa Pataky té l'honor d'haver estat tatuada per Raquel Mosquera. | GTRES

A més d'aquest canvi a la seva aparença, Raquel Mosquera està aprofitant per fer coses que li agraden, com ara cuinar i menjar. Tal com ha dit, aviat no tindrà l'oportunitat de poder-ho fer, així que està traient a la llum la seva faceta de cuinera. Això sí, promet cuinar «el que li deixin i el que es pugui».

Raquel Mosquera, una autèntica 'supervivent'

L'anterior aventura de Raquel Mosquera a Hondures va ser un complet èxit per a la madrilenya. Gràcies a la seva enorme fortalesa, va aconseguir un lloc a la final al costat de Logan Sampedro i Sofia Suescun. Tot i això, va ser aquesta última qui li va acabar arrabassant el premi.

Ara, sembla ser una de les màximes favorites de l'edició i hi estarà molt ben acompanyada. Entre la llista de confirmats hi ha: Gema Aldón, Patricia Donoso, Adara Molinero, Jaime Nava, Arelys Ramos, Ginés Corregüela i Jonan Wiergo. De moment, caldrà esperar una mica més per conèixer la llista definitiva, però tot apunta que serà una de les edicions més espectaculars d'aquest concurs.

A més d'aquests fitxatges que acompanyaran Raquel Mosquera tindrem altres novetats. És el cas de la incorporació de Laura Madrueño a l'illa o Jorge Pérez com a col·laborador a plató.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!