Abans de morir Pedro Carrasco, Rocío i Raquel es s'avenien bé

Raquel Mosquera i Rocío Carrasco, enfrontades per una herència

El programa 'Viva la Vida' ha desvelat que l'enemistat entre elles dues podria haver començat per culpa de l'herència de Pedro Carrasco

Després de 18 anys de la mort del boxejador Pedro Carrasco, exmarit de Rocío Jurado, hi ha temes que semblen no estar tancats encara. Amb motiu de l'aniversari de la seva mort, el programa ‘Viva la Vida’ ha volgut retre homenatge a la seva figura, repassant els moments clau de la seva vida.

Tal com recull 'La Coctelera', els col·laboradors del programa asseguraven que  l’amor de la seva vida sempre havia estat Rocío Jurado, tot i que, després de la seva mort, també va mantenir una relació amb la perruquera  Raquel Mosquera. Tot seguit destapaven el possible motiu que hauria portat la filla del boxejador, Rocío Carrasco, a enemistar-se amb Raquel Mosquera després de la mort del seu pare.

  • Notícia relacionada: Nova esbroncada entre Raquel Mosquera i Paloma García Pelayo

Una herència, el motiu de la discòrdia

Tal com afirmava José Manuel Parada, una herència seria el causant de les disputes  que van dur Rocío Carrasco i Raquel Mosquera a distanciar-se durant tots aquests anys. «Va ser a partir de l’herència, perquè quan Rocío era jove mantenien un tracte molt cordial», va recalcar.

L'herència de Pedro Carrasco va enemistar a Rocío i Raquel
L'herència de Pedro Carrasco va enemistar a Rocío i Raquel | CatalunyaDiari.cat

 

A més a més, va afegir que Carrasco li va exigir a Mosquera la casa en què estaven vivint junts, pocs dies després de la mort del seu pare, cosa que no li va agradar gens a la vídua.

La davallada de Raquel Mosquera

Arran de la mort de Pedro Carrasco, Raquel Mosquera va iniciar un via crucis per tots els programes de televisió, airejant tota mena de draps bruts de la família Carrasco i assegurant que entre Rocío Carrasco i el seu pare, no hi havia hagut una bona relació.

Raquel Mosquera anava als platós a explicar la mala relació entre pare i filla
Raquel Mosquera anava als platós a explicar la mala relació entre pare i filla | TELECINCO

 

Va desvelar, per exemple, que al seu difunt marit Pedro Carrasco no li agradava gens la relació que mantenia la seva filla amb Fidel Albiac, després d’haver estat casada amb Antonio David Flores, un gendre que en canvi el boxejador sí que venerava: «A Pedro li agradava Antonio David perquè veia que era com ell, molt bon pare, i com era bo amb els seus néts, l’estimava».

Raquel Mosquera al ‘Sálvame Deluxe’

Just el passat dissabte, Raquel Mosquera era convidada al plató de  ‘Sálvame Deluxe’ per parlar del seu difunt marit. Ella, seguint la tònica de tots aquests anys, no va dubtar en posar el dit a la llaga en els assumptes més controvertits de Rocío Carrasco.

A més a més, li va voler enviar un missatge en referència al conflicte judicial que manté Carrasco amb Antonio David, a qui va acusar de maltractament i que finalment, va ser absolt.

Raquel Mosquera va acabar enfrontada a Paloma García Pelayo
Raquel Mosquera va acabar enfrontada a Paloma García Pelayo | TELECINCO

 

«Si m’estàs veient, Rocío: jo sóc mare, i quan ets mare, el que més estimes en aquesta vida són els teus fills. Mai és tard i voler és poder. Tots cometem errors.  No deixis passar ni un dia més sense gaudir de l’afecte dels teus fills», va aconsellar-li, ja que actualment, Rociíto no manté relació amb els seus fills.

  • Notícia relacionada: El revés judicial a Rocío Carrasco