Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Jesulín de Ubrique i Maria José Campanario en la seva reaparició a Conca

Jesulín de Ubrique i María José Campanario se separen «definitivament»

Segons apunta 'Sálvame', no hi ha possibilitat de reconciliació i la separació ja és un fet
Jesulín de Ubrique i Maria José Campanario en la seva reaparició a Conca
Jesulín de Ubrique i Maria José Campanario en la seva reaparició a Conca | ESPAÑA DIARIO

 

Jesulín de Ubrique i María José Campanario estan afrontant la seva separació definitiva. Així ho afirma Kiko Hernández, col·laborador del programa 'Sálvame'. Segons informava 'La Coctelera', una de les parelles més estables del panorama nacional estaria en aquest moment en fase de ruptura, i  tot fa indicar que ja no hi ha marxa enrere. Una relació de molts anys que semblava assentada en pilars inamovibles, i que havia sortit indemne de tots els rumors de crisi que se li havien atribuït.

A més a més, fa uns mesos la parella estava immersa en un moment molt complicat a causa de la malaltia de María José Campanario, qui pateix fibromiàlgia; semblava que després d'aquella etapa, en què va arribar a estar ingressada, havien sortit del tràngol reforçats com a parella.

  • Notícia relacionada: María José Campanario intenta suportar la fibromiàlgia canviant de treball

  

Una crisi irreparable

Ara però, tal com desvelava ahir el programa 'Sálvame', la parella està travessant una crisi molt forta i sembla irreparable. José Antonio León, col·laborador del programa, afirmava: «Hi ha hagut un desgast en la relació des de fa bastant temps i fa molt que no se'ls veu junts». Kiko Hernández, per la seva banda, es mostrava rotund: «Aquesta separació és la definitiva».

Kiko Hernández assegurava rotundament que la separació és definitiva
Kiko Hernández assegurava rotundament que la separació és definitiva | TELECINCO

 

José Antonio continuava: «Ens ha arribat la informació que hi ha una crisi bastant forta en la qual a Jesús se l'està arraconant i que, potser, Jesús no està prenent les decisions que toquen per no cometre el mateix error que va cometre en el passat».  

[predef]cor-i-famosos-catalunya-168[/predef] 

Desvelant els secrets de la família Janeiro

A aquests rumors s'hi afegeix l'ombra del  pròxim llibre de Pepa Caballero, qui va ser la mà dreta del clan Janeiro durant una dècada, i que ve a desvelar els draps bruts d''Ambiciones'. Aquest llibre, que aviat sortirà a la venda,  no deixa en bon lloc la família Ubrique-Campanario, i detalla els motius no afectius que han dut la parella a estar unida durant tant de temps; també descriu els conflictes econòmics de la família i les traïcions.

Afirmen que fa temps que la parella no se la veu junta
Afirmen que fa temps que a la parella no se la veu junta | TELECINCO

 

Belén Esteban no en vol saber res

Preguntant per la qüestió a Belén Esteban, la col·laboradora de 'Sálvame' va refusar dir la seva i va optar per mossegar-se la llengua. «En això de la separació no opinaré», i continuava per aclarir: «No he creuat ni una paraula amb la senyora que ha escrit el llibre, la conec de veure-la un dia a 'Ambiciones'. No sap res de la meva vida».

Belén Esteban preferia abandonar el plató perquè no volia parlar del tema
Belén Esteban preferia abandonar el plató perquè no volia parlar del tema | TELECINCO

 

El llibre en qüestió també fa referència a l'etapa en què Jesulín i Belén es van separar,  i no deixa en bon lloc a la princesa del poble, ja que assegura que el 'torero' ho va passar molt malament per la seva filla. Davant d'aquesta informació, finalment Belén decidí posar punt final a la conversació: «me'n vaig que m'encendré», deia mentre abandonava el plató de 'Sálvame'.

  • Notícia relacionada: María José Campanario elimina alguns missatges del seu mur de Facebook