Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

La família d’Alessandro Lequio podria ampliar-se

María Palacios, dona de l'italià, no descarta tenir un altre fill o filla en un futur, tot i que no el busca expressament
María Palacios acudió a la Petit Fhasion Week
La dona d'Alessandro, María Palacios, va assisitir a la Madrid Fashion Week | CatalunyaDiari.cat

 

Van ser molts els famosos i les personalitats mediàtiques que van assistir de la coneguda Madrid Fashion Week, d’entre els quals es trobava l’actual dona d’Alessandro Lequio. Tal com explica ‘La Coctelera’, María Palacios, que no es va voler perdre l’acte dedicat a la roba infantil, es va mostrar molt amable i entregada a respondre les preguntes de la premsa sobre la seva experiència com a mare novençana.

Pares des de l’agost de 2016

Sembla que el duo d’Alessandro i María Palacios porta molt bé el fet de ser  pares de la petita Ginevra Eva, que van tenir en l’agost de 2016. La dona de l’italià va confessar que està portant molt bé la maternitat i que Ginevra és «súper simpàtica però una mica trapella».

María Palacios no descarta ampliar la familia
La parella Lequio-Palacios no busca ampliar la familia, però tampoc ho descarta | CatalunyaDiari.cat

 

Inesperadament, María es va quedar embarassada quan estava essent tractada per problemes de tiroides. Alessandro Lequio va esclatar d’alegria quan, a més de conèixer la notícia, va saber que es tractava d’una nena: l’italià estava desitjant tenir una filla després d’haver tingut dos fills, Clemente i Alex. María explicava el desig que fos una nena: «Em fa molta il·lusió que sigui nena perquè porto quasi vint anys escoltant a Alessandro dir: ‘El dia que tinguem una nena...’».

La pequeña Ginevra Ena nacía en Agosto de 2016
Alessandro Lequio desitjava tenir una filla, després d'haver tingut dos fills | Hola

 

El padrí de Ginevra és el fill d’Alessandro, Alex, ja que Clemente no viu a Espanya; la madrina és Ana Rosa Quintana, «perquè és una persona a la qual estimo molt i en qui confio i perquè, a més, sé que s’ha alegrat molt d’aquesta notícia», confessava Lequio.

[predef]cor-i-famosos-catalunya-168[/predef]

Com veu ella a Alex Lequio?

Els periodistes van aprofitar el moment per preguntar-li a María Palacios sobre l’estat d’Alex Lequio, el fill del seu marit i Ana Obregón. Tot i això, la dona de l’italià no va voler donar massa detalls i va respondre amb un prudent comentari: «la veritat és que ho està portant increïblement».

María siempre se ha mostrado prudente con la salud de Álex Lequio
María Palacios sempre s'ha mostrat discreta respecte als comentaris sobre Alex Lequio | CatalunyaDiari.cat

 

Alex Lequio, fill d’Alessandro i de la coneguda biòloga Ana Obregón, fou diagnosticat de càncer l’any passat. Des de llavors, María Palacios s’ha mostrat cauta respecte a les seves declaracions sobre l’estat de salut del jove. «Bé, a poc a poc, però heu d’entendre que tampoc vulgui comentar gaire aquest tema. Sí que et diré que estic comptant els dies perquè torni, tinc moltes ganes», va contestar referent a Alex.

  • Més informació d’interès: La pregunta més dura d'Alex Lequio a Ana Obregón: «Em moriré?»