Raquel Mosquera, totalment arruïnada: pren una determinació urgent pels seus deutes

La vídua de Pedro Carrasco s'ha vist obligada a prendre una de les decisions més difícils de la seva vida

Raquel Mosquera s'enfronta a un dels moments més delicats de la seva vida. La vídua de Pedro Carrasco s'ha arruïnat, motiu pel qual ha hagut de prendre una decisió molt complicada.

Des de fa temps arrossega un problema econòmic molt greu que l'ha obligat a vendre's la casa de Galapagar. Els deutes se li han anat acumulant en els últims temps, i la situació va empitjorar arran de la pandèmia.

Si no aconsegueix desfer-se de l'habitatge que té a la localitat madrilenya, la perruquera corre el risc de perdre-ho tot. 

Sempre a l'ombra de la família Jurado, ningú dubta de l'esforç que ha fet Mosquera. Malgrat ser un personatge televisiu, en cap moment ha deixat de treballar com a empresària del sector de l'estètica.

La popularitat que ha adquirit aquestes dues últimes dècades li ha permès guanyar molts diners., cosa que li ha obert les portes del món dels negocis a gran escala.

Fa tres anys, després de sortir de 'Supervivientes', Raquel Mosquera va decidir muntar una cafeteria amb el seu marit, Isi, que s'unia a dos negocis que té al centre comercial de Las Rozas: una botiga de roba i un local d'estètica. Tot ho gestiona ella i sempre està a peu de canó.

La decisió de posar a la venda el xalet que té a Galapagar és fruit dels deutes que arrossega des de fa temps. El va comprar el 2002 i sobre aquest pesen dos embargaments administratius. Un, des de 2016, a favor de l'Agència Tributària i per valor de 5.111,42 euros, i un altre d'aquest mateix any. Pot ser que aquest últim sigui el que l'ha empès a vendre l'habitatge.

Sense cap mena de dubte, la perruquera més famosa de la televisió ha estat una víctima més de la pandèmia. Durant l'últim any i mig ha hagut de suportar una pèrdua important de clientela degut a que els negocis van haver de tancar durant l'estat d'alarma.

A la perruquera se li acumulen els problemes

Però el problema amb les finances no és l'únic que preocupa la que va ser esposa de Pedro Carrasco. Recentment ha tingut una recaiguda de la malaltia que pateix i ha estat ingressada a l'hospital. Són bastant freqüents les crisis de la malaltia mental que té, i fan que hagi de passar pel centre mèdic.

A més, ara s'ha vist embolicada en una altra polèmica. En aquesta ocasió, amb la col·laboradora de Telecinco Belén Rodríguez.

Hi va haver un acte de conciliació als jutjats que va acabar sense acord entre les dues parts. Es desconeix el motiu real que les ha portat als tribunals. Cap de les dues parts ho ha aclarit.

Mentre que Belén Rodríguez va acudir als jutjats amb la seva advocada, Raquel Mosquera va delegar la responsabilitat al seu representant legal.

En vista de la manca d'entesa entre les dues parts, el més probable és que ara s'hagin de veure les cares en un judici. Un dels lletrats admetia que ni hi va haver acord ni tampoc s'espera que n'hi hagi en les properes setmanes.

Hi ha moltes incògnites sobre el motiu que les ha enfrontat. Tot apunta que el distanciament pot haver estat provocat pel fet que Raquel Mosquera defensa Rocío Carrasco.

Tot pinta malament per al futur de la perruquera, que en els mals moments sempre ha trobat consol en la seva parella, Isi.


Comentaris

envia el comentari